SRBIJA DOČEKALA OKUPATORA: Ustaša iz Bugojna digao Nemačke zastave ispred gradske kuće, NAROD ĆE MU SUDITI!

Obavezno pročitajte

U centru Niša, na drveću ispred Gradske kuće, okačene su zastave Nemačke, što je privuklo pažnju građana, koji smatraju da nema opravdanih razloga da se one nađu tu. Zato i predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde iz Niša Jelena Milošević pita gradonačelnicu Draganu Sotirovski zašto su te zastave tu.

– Šta se slavi: dolazak nemačke kancelarke Angele Merkel u Beograd, preuzimanje dela otpuštenih radnika „Šinvona“ u nemački „Leoni“, gde će raditi za 300 evra ili smo opet „pobedili“ Nemačku po rastu bruto domaćeg proizvoda u drugom kvartalu? Koliko su nemačke zastave koštale građane Niša – pita Milošević.

Ona dodaje da je poznato kada se po protokolu ističe zastava neke druge države, a to se sada neće desiti, jer Merkel, odlazeća kancelarka Nemačke, neće posetiti Niš.

- Advertisement -

– Koliko smo upoznati, Angela Merkel neće posetiti Niš tokom boravka u Srbiji. Ostaje pitanje ima li kraja podaništvu gradske vlasti i dodvoravanju gradonačelnice vrhovnom poglavaru Vučiću. Sramota je što se gradonačelnica ovoliko ponižava, nedopustivo je što o protokolu tokom posete stranih zvaničnika i o svojoj državi ništa ne zna, a neoprostivo je što bruka sve Nišlije! Bolje da je nešto pročitala, nego što je dodelila sebi titulu „Dama godine“. Nit odelo čini čoveka, niti titula damu sa manirima – dodala je Milošević.

Ovo nije prvi put da se „brže, jače, bolje“ pokazuje odanost predsedniku Srbije. Šta sve nisu do sada smislili lokalni naprednjaci u mnogim srbijanskim sredinama, već smo pisali. Ono što je za neverovati je da im izvor inspiracije za blamaže, nikako ne presušuje.

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu