27.7 C
Belgrade
nedelja, 26 septembra, 2021

SRBIJA DOČEKALA OKUPATORA: Ustaša iz Bugojna digao Nemačke zastave ispred gradske kuće, NAROD ĆE MU SUDITI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U centru Niša, na drveću ispred Gradske kuće, okačene su zastave Nemačke, što je privuklo pažnju građana, koji smatraju da nema opravdanih razloga da se one nađu tu. Zato i predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde iz Niša Jelena Milošević pita gradonačelnicu Draganu Sotirovski zašto su te zastave tu.

SRBIJA DOČEKALA OKUPATORA: Ustaša iz Bugojna digao Nemačke zastave ispred gradske kuće, NAROD ĆE MU SUDITI! 1

– Šta se slavi: dolazak nemačke kancelarke Angele Merkel u Beograd, preuzimanje dela otpuštenih radnika „Šinvona“ u nemački „Leoni“, gde će raditi za 300 evra ili smo opet „pobedili“ Nemačku po rastu bruto domaćeg proizvoda u drugom kvartalu? Koliko su nemačke zastave koštale građane Niša – pita Milošević.

Ona dodaje da je poznato kada se po protokolu ističe zastava neke druge države, a to se sada neće desiti, jer Merkel, odlazeća kancelarka Nemačke, neće posetiti Niš.

- Advertisement -

– Koliko smo upoznati, Angela Merkel neće posetiti Niš tokom boravka u Srbiji. Ostaje pitanje ima li kraja podaništvu gradske vlasti i dodvoravanju gradonačelnice vrhovnom poglavaru Vučiću. Sramota je što se gradonačelnica ovoliko ponižava, nedopustivo je što o protokolu tokom posete stranih zvaničnika i o svojoj državi ništa ne zna, a neoprostivo je što bruka sve Nišlije! Bolje da je nešto pročitala, nego što je dodelila sebi titulu „Dama godine“. Nit odelo čini čoveka, niti titula damu sa manirima – dodala je Milošević.

Ovo nije prvi put da se „brže, jače, bolje“ pokazuje odanost predsedniku Srbije. Šta sve nisu do sada smislili lokalni naprednjaci u mnogim srbijanskim sredinama, već smo pisali. Ono što je za neverovati je da im izvor inspiracije za blamaže, nikako ne presušuje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: