17.1 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

SRBIJA ĆE POBEDITI: Miša Vacić u intervjuu za uticajni ruski portal o situaciji na Kosovu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić dao je komentar o situaciji na Kosovu za uticajni ruski portal koji se bavi vestima iz Srbije i regiona.

- Advertisement -

Antisrpska histerija i teror dirigovani i finansirani sa zapada su doveli do proterivanja više stotina hiljada Srba iz celog regiona, sa svojih vekovnih ognjišta, istorijskih srpskih zemalja. Od Republike Hrvatske, preko Federacije Bosne i Hercegovine, do autonomne pokrajine Kosova i Metohije. Zapad svoju politiku neće promeniti u odnosu na Srbe.

Ni 1. septembra neće biti ništa drugačije. Pritisci na Srbe koji žive na KiM će se samo povećavati dok god oni tamo žive. Samo se možemo i moramo uzdati u sopstvene snage i nepokolebljivu odlučnost za odbranom po svaku cenu. Ako ne daj Bože dođe do nereagovanja države proterivanje je neminovno, u šta ne verujem jer mislim da su prilike danas mnogo drugačije u odnosu na 2004. godinu i da je Srbija sada spremna da se uhvati u koštac sa problemima, ali teoretski ako bi se to desilo, sledeće bi bilo otvoreno pitanje juga Srbije. Odbrana Srba na Kosovu, jasan je signal za zaštitu srpskog naroda ma gde na Balkanu.

Svojim istrajavanjem i opstankom na Kosovu i Metohiji, Srbi brane ne samo sever Kosova, već i jug Srbije, Rašku oblast, pa i Vojvodinu.

- Advertisement -

Srbija i srpski rodoljubi će sve učiniti da pomognu Srbima na KiM da opstanu.
Država ne sme da zataji kao 2004. i 2008. godine, a mi rodoljubi smo spremni da kao dobrovoljci odmah stanemo uz snage bezbednosti naše države. Srbija će pobediti.

Živela Srbija!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti