SRBI SA KIM: Vučić je 3 u 1, lažov, lopov i najveći izdajnik u istoriji Srbije

Obavezno pročitajte

Predaja elektro-energetskog sistema Srbije na Kosovu i Metohiji separatistima u Prištini od strane predsednika Srbije i tajkuna Aleksandra Vučića je samo dalji korak u zaokruživanju državnosti samoproglašene republike Kosovo.
Na žalost građana Srbije Aleksandar Vučić je ovaj sistem predao ne samo Prištini nego i „Velikoj Albaniji“ imajući u vidu da je elektro-energetski sistem Prištine i Tirane integrisan.


Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ podseća građane Srbije da je kredit za izgradnju jezera Gazivode i hidrocentrale Gazivode podigla Republika Srbija u visini od 100 miliona dolara i u potpunosti ga otplatila. To u prevodu znači, da je kompletan hidrosistem Ibar-Lepenac isključivo vlasništvo Republike Srbije.

Indikativno je da je prvi koji je najavio predaju elektro-energetskog sistema Srbije separatistima bio predsednik Albanije Edi Rama. Srpski režimski mediji na ovu skandaloznu nacionalnu izdaju predsednika Srbije i tajkuna Aleksandra Vučića ćute.

Predaja elektro-energetskog sistema Srbije separatistima u Prištini nije u interesu ni države Srbije, nije u interesu ni građana Srbije a nije u interesu ni Srba sa Kosova i Metohije. Kome je onda to u interesu?

Na Kosovu i Metohiji kruže brojne glasine sa raznih strana koje pobuđuju sumnju da je to u intresu predsednika Srbije. Po tim glasinama on je tu predaju dobro naplatio. Odavno je poznato da albanska narko mafija učestvuje u stvaranju nezavisnog Kosova, počev od finansiranja terorističkih aktivnosti UČK i učešća u raznim finansijskim mahinacijama i transakcijama koje su imale za cilj demontažu institucija

Republike Srbije u južnoj srpskoj pokrajini. Imajući u vidu šta je sve do sada predao Prištini, a to su policija, sudstvo, civilna zaštita, telekomunikacije, ukidanje srpskih opština, ulazak samoproglašne republike Kosovo u sportske organizacije itd. predsednik Srbije je po ovim glasinama finansijski dobro prošao. Zato je i njegova priča „Ne dam Trepču, ne dam Valač, ne dam Gazivode“ imala za cilj samo da podigne cenu.

Srbi sa severa Kosova i Metohije ne izbegavaju da plaćaju struju, ali ne žele da plaćaju sepratistima nego svojoj državi koja je elektro-energetski sistem u južnoj srpskoj pokrajini i izgradila. U sklopu toga Srbija je izgradila i već pomenutu HE Gazivode sa 32 megavata koja u potpunosti zadovoljava potrebe Srba na severu Kosova i Metohije a koju je tako galantno predsednik Srbije predao vlastima u Prištini.

Uporno ponavljanje predsednika Srbije o tajkunu Đilasu u stvari je klasična zamena teza. Pravi tajkun u Srbiji je Aleksandar Vučić koji uopšte nije gadljiv na pare terorista i separatista. Tek njegov silazak sa vlasti utvrdiće u potpunosti razmere ove prljave nacionalne izdaje koja se mora završiti tako da će Vučić zbog rušenja ustavnog i državnog poretka Srbije odgovarati za krivično delo nacionalne veleizdaje.

Uočljiva je još jedna podvala predsednika Srbije i tajkuna Aleksandra Vučića. U zadnjih 8 godina čim preda neku od institucija srpske države separatistima u Prištini on trči u Republiku Srpsku da bi srbovao na prazno i u leru predstavljajući sebe kao zaštitinika nacionalnih prava Srba. To se i ovoga puta desilo kada je Prištini predao elektro-energetski sistem. Predsednik Srbije je potrčao u Republiku Srpsku kod Milorada Dodika busajući se u „patriotske“ grudi da će čuvati Republiku Srpsku.

U svakom slučaju, Srbi su u predsedniku Srbije i tajkunu Aleksandru Vučiću dobili tri u jedan. Velikog lažova, još većeg lopova a najvećeg izdajnika u istoriji Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uvoz struje i gasa nas koštao skoro

Od januara do decembra 2022. godine Srbija je uvezla struju vrednu nešto manje od 1,6 milijardi evra. Vrednost uvoza...

Još priča na sličnu temu