0.5 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

SRBI NAPRAVILI OPŠTI LOM U BEČU: 50 njih se tuklo, ulica postala poligon za borbu, policija iz nemoći blokirala čitavu ulicu (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj „makljaži“ je bilo i povređenih.

Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, pišu austrijski mediji, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki.

- Advertisement -

Pale su teške reči, a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog sukoba članova ove porodice za koje portal „OE24“ tvrdi da imaju romske korene.

Izbila je masovna tuča koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala da interveniše policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mesta, policajci su se šokirali kada su videli da se međusobno tuče 50 osoba! Odmah su pozvali pojačanje, blokirali celu ulicu i usledilo je hapšenje…

Četiri osobe završile su sa lisicama na rukama, dok je hitna pomoć identifikovala četvoro povređenih. Motiv tuče, zasad, nije poznat, ali je izvesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.

Austrijska policija
Austrijska policija
- Advertisement -

Podsetimo, prošle godine je došlo do sličnog incidenta izazvanog od strane 21-godišnje pobesnele Srpkinje. Tri uhapšene osobe, tri ranjena policajca, uništen policijski automobil i takozvana motorola – bio je bilans tog incidenta.

Sve je počelo kada su policajci došli na intervenciju zbog razjarene 21-godišnje Srpkinje, koja je urlala i udarala jednog muškarca nasred ulice. Policajci su pokušali da joj stave lisice na ruke, a njeno privođenje je razljutilo grupu muškaraca koja je u tom trenutku izlazila iz obližnjeg noćnog kluba i došlo je do svađe i tuče.

- Advertisement -
Sourcekurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti