-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

SRBA FILIPOVIĆ PORUČIO NARODU: Ološi, propalice, čekam vas!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

SNS jurišinik Srbislav Filipović, poznatiji kao Srba Ledenica, nema nameru da prestaje da vređa i preti građanima Srbije, i to sve zato što, zamislite, razmišljaju drugačije od njega i njegovog šefa. A zato što su se drznuli da dignu glas ovaj naprednjački jastreb ih sve naziva „ološem“ i „propalicama“. To je ta pristojna Srbija, što onomad reče Aleksandar Vučić.

Kao da Srbi Ledenici nije bilo dovoljno što je već izvređao slobodnomisleći narod Srbije, koga je nazvao „ološem“, ovaj poslanik SNS je po tom principu nastavio da brže, jače i bolje primitivnim i kočijaškim rečnikom odgovara građanima.

Tako se ponovo oglasio na Tviteru, gde je napisao:

- Advertisement -

– I neka opet citiraju. Ološi, čekam vas. Čekam sve vas miševe male i kukavice velike da dođete pod okriljem noći i da kad vas niko ne vidi, lupate kola, pretite preko interfona, divljate ispred zgrade u kojoj živim… To je taj vaš fašizam. Propalice zaludne – napisao je „rečiti“ Filipović na Tviteru.

I kada bismo analizirali, ne bismo znali odakle da krenemo, jer je sve skandalozno, ali možemo da se zadržimo na jednoj sentenci njegovog obraćanja, a to je kada je optužio građane da mu noću lupaju kola. Jer, Srba Ledenica je početkom 2019. godine postavio sliku razlupanog automobila istakavši da je to čin napada na njega i njegovu porodicu, a na konferenciji za medije direktno je optužio opoziciju i Dragana Đilasa da stoje iza toga.

Međutim, ispostavilo se da je to bila lažna optužba, budući da je utvrđeno da je štetu na njegovom automobilu pričinila ledenica koja je pala sa zgrade. I nema veze što je to dokazano kao istina, naprednjački jurišnik nastavlja po svom i lažno optužuje građane i opoziciju.

- Advertisement -

Na to mu je sada skrenula pažnju Jelena Milošević, predsednica niškog odbora Stranke slobode i pravde.

– Srbo, rano je za ledenice, to tek zimus – napisala je ona na Tviteru.

Bilo kako bilo, Srba Ledenica nastavlja da primitivnim rečnikom vređa i napada građane Srbije, iste one koji ga plaćaju u Skupštini Srbije, pa se samo postavlja pitanje dokle je daleko spreman da ide „Vučićev vojnik“ i koja je sledeća gadost koja će izaći iz njegovih usta ili, u ovom slučaju, koja će biti iskucana na tastaturi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti