SRAMOTA: Vučić prekinuo vladiku: Možda mi viču Vučiću pede*u! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Vučić prekinuo vladiku

Da je predsednik Srbije nakon što je drugi put postao student rešio da postane glavna faca koja „obara sa nogu“ u svakoj prilici potvrdio je kada je, tokom posete Republici Srpskoj, prekinuo vladiku koji mu se obraća zbog dovikivanja dece iz pozadine, a Vučić je konstatovao da mu se učinilo da se radi o „Vučiću, pederu“. Da, to se desilo. Ne, nije Njuz.
Korisniku tvitera koji je podelio ovaj video je, kako je rekao, bilo neugodno.

– Živo me zanima kakav je komentar vladike posle ove nemile scene – glasi jedna od komentara.

- Advertisement -

– Ako ga vole toliko u Bosni, da im ga poklonimo. Mada realno veća mu*a Dodik ima od Ovog što voli da mu se viče pederu. Navika je čudo – kaže korisnica tvitera.

– Lepo iskreno da mi se kaže da li ćimati problem kad dođem u Srbiju Moja majka mi je rekla da budem mirna jer mnoge hapse. Majka me moli da prestanem sa komentarima jer se boji meni kad dođem u Srbiju – dodaje tviterašica iz prethodnog tvita.

– Bukvalno mi, fizički, izaziva mučninu – kaže tviterašica.

– Od svih odvratnih nastupa, ubedljivo su mu najgori oni kada se kao našali, kada se mučenik trudi da bude duhovit i šarmantan – konstatuje tviteraš.

– Ne znam da li je odvratnije kada je kao ljut i viče ili kada hoće da bude duhovit. Idiot neviđenih razmera – dodaje korisnik tvitera.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu