0.5 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

SRAMOTA: Palma bruka Srbiju u Egiptu (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Lider Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma poznat je po svojoj ljubavi prema borilačkim veštinama, koje često na prilično neprijatan način pokazuje onima koji mu se nađu u blizini. Nakon bacanja voditelja Filipa Čukanovića po studiju i maltretiranja raznih sportista, svoje umeće Palma je konačno demonstrirao i van Srbije – tačnije u Egiptu.

– Ja ne znam kako „ovo“ do sada nije postalo neki ministar? Ne mora baš, baš ozbiljno ministarstvo, makar obrazovanja? Sramota je da ova osoba predstavlja Srbiju bilo gde. Ministre Nikola Selakoviću, ne brukaj više srpsku diplomatiju, podnesi ostavku – napisao je Nemanja Šarović, bivši visoki funkcioner SRS, a sadašnji lider pokreta Ljubav, Vera, Nada na Tviteru, podelivši pritom snimak Palminog blamiranja u Egiptu.

Na snimku se prvo vidi kako Palma demonstrira silu nad jednom momkom koji se tu našao, da bi zatim zajedno sa još par momaka pokazivao svoje karate poteze uz povike koji se ne razumeju.

- Advertisement -

Zamislite kako na ovakve postupke jednog srpskog političara gledaju strane diplomate? Da li im je smešno i simpatično ili nas ipak zažaljevaju? Nakon pozivanja Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba sušeno meso, Palma sada ide u strane zemlje da promoviše svoj cirkus, stvoren u njegovoj glavi.

A mislili smo da je kolo u Grčkoj vrhunac Palmine diplomatije

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti