SRAMOTA! Nišlijka sa karcinomom dva meseca čekala, pa primljena u bolnicu, ali operacija opet odložena

Obavezno pročitajte

Nišlijka koja skoro dva meseca čeka termin za operaciju karcinoma materice na Klinici za ginekologiju sada je primljena u bolnicu, ali kako navodi njena sestra, još ne zna da li će je konačno operisati. Tvrde da im je objašnjeno da je razlog za novo odlaganje to što sada nema materijala za operaciju, a iz Uprave Kliničkog centra Niš još nisu odgovorili na ove tvrdnje.

Kako je ranije navela sestra ove 35-godišnje Nišlijke, prvi put nije primljena uz objašnjenje da zbog korone i dalje nema dovoljno lekara i anesteziologa i da su operacije stopirane. Nakon pisanja Južnih vesti, ona je hospitalizovana, ali sada kaže da nema materijala za operaciju.

Nišlijka svedoči da je istog dana primljena njena sestra i još dve žene, ali da sve i dalje čekaju i još ne znaju do kada.

- Advertisement -

Štitna žlezda i kako nas štiti? Šta kada posustane?

Navodi i da su iz bolnice vratili ostale pacijentkinje koje su čekale prijem.

Šta se događa iz Kliničkog centra Niš još ne odgovaraju. Na juče poslata pitanja o tome zašto se odlažu operacije i da li su tačni navodi pacijenata da je razlog to što nema materijala odgovorili su da će prikupiti informacije, ali ih još nisu poslali.

Podsetimo, termin za operaciju karcinoma materice Nišlijka čeka skoro dva meseca. Najpre je objašnjenje bilo da zbog korone nema dovoljno lekara i anesteziologa, te su operacije stopirane. Iz KC Niš su naveli da hitne operacije ne čekaju i da će se stanje na odeljenju Klinike za ginekologiju i akušerstvo za nekoliko dana u potpunosti normalizovati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KFOR NAPAO SRBE NA KOSOVU I METOHIJI: Ima povređenih – haos u Zvečanu

Srbi u Zvečanu koji se nalaze su napadnuti, a ima povređenih. Naš reporter javlja da lete šok bombe na...

Još priča na sličnu temu