SRAMNO: Vučić optužio srpskog advokata da je secikesa i mafijaš!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić je prilikom sinoćnjeg gostovanja na televiziji Hepi izneo niz uvreda na račun potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića, kome je poručio da je „secikesa i mafijaš“, te da je „kupio diplomu“. Odgovor na te reči mu je brzo stigao, pa ga je Aleksić pozvao na TV duel da te uvrede ponovi.

Naime, Vučić je, kada se dotakao teme Jovanjica, izgubio živce, pa u naletu besa nije birao reči. Posebno se to videlo kada je govorio o Miroslavu Aleksiću, koji je otkrio aferu Jovanjica, pa ga je „častio“ uvredama.

– Ona secikesa iz Trstenika, Aleksić, koji je do diplome došao tako što ju je kupio, dolazio je do informacija navodno preko policije, a u stvari preko kriminalnih krugova, a koje su bile lažne – rekao je Vučić.

- Advertisement -

Nije dugo prošlo, usledila je reakcija potpredsednika Narodne stranke, koji je Vučića pozvao na TV duel da te reči ponovi. U suprotnom, kako je naveo, potražiće pravdu pred sudom.

– U naletu besa ovaj duboko nesrećni Aleksandar Vučić izgovori da sam secikesa, mafijaš, kupio diplomu, da Jovanjica ne postoji… Pošto sipa laži brzinom munje i glumi hrabrišu kod Marića, ‘ajde neka to ponovo u duelu na TV. Bolje je to nego da se jurimo po sudovima! Ili je kukavica! – napisao je na Tviteru Miroslav Aleksić.

Doduše, Vučić je poznat kao neko ko za skoro devet godina vladavine nije izašao ni na jedan duel sa političkim neistomišljenicima, iako je rekao da mu nije problem da sučeli mišljenja sa pet lidera opozicije.

Do dana današnjeg to se nije dogodilo, pa ostaje da se vidi da li će se to promeniti. Sudeći po dešavanjima iz prošlosti – odgovor se sam nazire

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu