16.2 C
Belgrade
subota, 1 oktobra, 2022

Sramno! NIJE SAMO JADRANKA PLJUVALA PO SRPSKOM NARODU – To su uradile i OVE VELIKE ZVEZDE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nedavni skandala koji se desio sa Jadrankom Barjaktarović, koja je jasno napravila podelu među narodom sa pesmom : „Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije“ u Crnoj Gori, jeste samo jedna u nizu sa scene EX-YU pevača.

Naime, Jadranka je otpevala je pesmu Mitra Mirića menjajući tekst i jačajući podelu među narodom, nezavisno ko gde pripada, koje je vere i odakle potiče. Na tom skandaloznom skupu političke prirode, Jadranka je izjavila da pesmu „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“ zapravo peva jer je ponesena atmosferom sa nastupa koji je bio u Podgorici. Šta vi mislite od Jadrankinoj izjavi?

Kada govorimo o pojedinim pevačima poput Hanke Paldum koja je Srbe nazivala Crnim dušmanima, a za njih pevala posle, jasno je da pevači pogube kompas onog trenutka kada nestane novca. U njenom slučaju su bile izjave da je pomagala Srbima, a da nije imala lošu nameru.

- Advertisement -

(VIDEO) VUČIĆ: „Da me ubiju, da me strpaju u zatvor, biću najomiljenija ličnost na svetu“

Marko Perković Tompson hrvatski pevač, koji je svojevremeno usluživao Srbe kao konobar, iz vremena dok još nije niko znao za njega. A nakon probijanja na muzičku scenu postao poznat po promovisanju povika protiv Srba, „Srbe na vrbe“ i „Za dom spremni“. Popularan u Hrvatskoj, a poznat po promovisanju ustaštva na svojim koncertima. Jeste jedan u nizu koji promoviše lošu sliku o Srbima.

Tereza Kesovilja hrvatska pevačica, dugo je imala stva da nikada neće nastupati u Srbiji, te se 2011.godine predomislila i došla za Beograd da održi koncert u Sava Centru, vadeći se da je bila žrtva rata, da joj je to pomutilo razum. A sada želi da šiti mir i ljubav.

- Advertisement -

Dua Lipa i Rita Ora su dve poznate pevačice koje podpiruju priču velike Albanije sa akcentom da je Kosovo nezavisno. Dua Lipa je to pokušala i da provuče sa mapom na kojoj je od Apple za instagram želela da se jasno Kosovo prikaže kao nezavisna država.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti