0.3 C
Belgrade
sreda, 19 januara, 2022

SPS U PANICI, ZNAJU DA ĆE IH NAROD LOVITI PO ULICI KAO DIVLJAČ: Sramno je što su neki građani spontano zviždali Dačiću!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sramno je to što su danas na otvaranju humanitarne manifestacije Ulica otvorenog srca neki građani „tobož spontano“ zviždali predsedniku Skupštine Srbije Ivici Dačiću, koji je pozvan da manifestaciju otvori, što je, kako tvrdi, činio i godinama unazad, ocenio je predsednik poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević.

Dodao je da su to, nažalost, činili u prisustvu svoje dece, koju su doveli na manifestaciju, u prisustvu tuđe dece koja su želela da se raduju u prvom novogodišnjem danu učestvujući u akciji humanitarnog karaktera.

- Advertisement -

Milićević smatra da je tim ljudima „očigledno od sreće dece bilo važnije da baš danas počnu svoju rušilačku kampanju, i to pred maloletnom decom, valjda da ih na vreme nauče da se sve, pa i vlast dobija na ulici“.

I naravno sve to su sasvim slučajno i spontano preneli Đilasovi portali, dodao je Milićević.

„Sledi, gospodo, izborna godina u kojoj će svako od vas videti gde mu je mesto. Izvolite učestvovati na izborima. Zar se ne zalažete za demokratiju, ili se varamo. Možda vi znate neku drugu definiciju demokratije koja se zove rušenje države, ali građani dobro znaju koliko ste i kako ste njihove glasove prodavali za lične profite“, poručio je Milićević.

- Advertisement -

Predlažemo svima, koji iza današnje zlopupotrebe dece stoje, da 3. aprila izađu pred građane, zaključio je Milićević.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti