SPS SE DRMA „Nismo za novi Gazimestan“!

Obavezno pročitajte

Samo posle dva dana od kako je nastao haos u SPS kada Ivica Dačić nije dao Branku Ružiću da podnese ostavku na funkciju ministra prosvete zbog tragedije u OŠ „Vladislav Ribnikar“, a dok se u isto vreme, spremaju sledeće ostavke – nove svađe unutar socijalista!

Naime, sinoć posle vanrednog obraćanja Aleksandra Vučića, kako saznaje Direktno.rs, samo posle četiri minuta, oglasio se Ivica Dačić saopštenjem da će se odazvati pozivu predsedniika i prisustvovati, kako sam Vučić najavljuje, najvećem skupu u istoriji Srbije zakazanom za 26. maj ispred Narodne skupštine.

- Advertisement -

Mnogi članovi Glavnog odbora SPS i funkcioneri stranke su ogorčeni što je Dačić, bez da se konsultovao sa bilo kim iz stranke, oglasio samo posle par minuta i potvrdio da će se socijalisti odazvati pozivu predsednika i podržati skup.

Takođe, kako saznajemo, mnogi odbori iz unutrašnjosti ne žele da ispunjavaju kvote i teraju članove da dolaze na skup u Beograd. I u samom predsedništvu, mimo Ivice Dačića, vlada mišljenje da bi pristupanje novom narodnom pokretu koji je Vučić najavio, značilo samo da će se SPS utopiti i da bi mnogo škodilo stranci odnosno da bi bilo pogubno za SPS.

Dačićev odziv na samo par minuta posle poziva Vučića a bez konsultacija u stranci sa bilo kim samo je doprineo još većem nezadovoljstvu u SPS.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu