14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 18 oktobra, 2021

SPREMI SE, NARODE: Vučić će početi lično da nas propituje na poligrafu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kada ne može da objasni svoje učešće u najvećim aferama, Vučić obećava da će da ide na POLIGRAF, i to kod rođenog brata svog šefa kabineta, a kada mu se ne sviđa kako policija sprovodi neku istragu, onda policajce javno sumnjiči da su kriminalci, uključujući i direktora policije, pa i oni moraju na poligraf. Da ne bude zabune, poligraf je pomoćno istražno sredstvo na koji idu osumnjičeni, odnosno oni koji su pod istragom, i to samo svojom voljom jer rezultat poligrafskog ispitivanja nije dokaz!

Javno pozivanje inspektora koji su radili na slučaju Jovanjica da treći put idu na poligraf, jer vođa nije zadovoljan rezultatima testiranja, poniženje je za kompletnu policiju, a skandal je utoliko veći što su optuženi u tom predmetu na slobodi!

Još je neverovatnije što sam državni vrh podržava njihovo puštanje na slobodu, što smo imali prilike da čujemo predsednika Srbije Aleksandra Vučića lično, ali i od svih medija pod njegovom direktnom kontrolom.

- Advertisement -

Vučić sada očigledno pokušava da dovođenje njegovog brata Andreja u vezu sa slučajem prozvodnje droge „Jovanjica“, podvede pod izmišljenu aferu navodnog prisluškivanja predsednika Srbije, a svima je jasno da on nije prisluškivan, već je komunicirao sa kriminalcima koji su legalno bili na merama uz odgovarajuće akte Tužilaštva i Suda.Dragan J. Vučićević FOTO: PrintscreenDragan J. Vučićević FOTO: Printscreen

Poseban skandal je slučaj Dragana J. Vučićevića, koji je na TV Pink izneo detalje iz poligrafskog testiranja direktora policije Vladimira Rebića i još je u Vučićevo ime izrazio nezadovoljstvo rezultatima tog poligrafskog ispitivanja.

Postavlja se pitanje kako je moguće da ovakve informacije cure u medije, da li je direktor policije zapravo osumnjičen, i ko ga sumnjiči – tužilaštvo ili Vučić i tabloidi? Dodatnu konfuziju u cirkus sa poligrafskim testiranjem uvode medijske pretnje bivšem ministru policije Nebojši dr Stefanovću da će biti pozvan na poligraf, ali i njegovi šeretski odgovori da ga to ne uzbuđuje i da je spreman u svakom trenutku da se odazove.Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen/InstagramNebojša Stefanović i Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen/Instagram

- Advertisement -

S obzirom na kompletnu situaciju u kojoj je poligraf nezakonito proglašen za Vrhovnog sudiju, ali i on ume da zakaže i da ne ispuni Vučićeve želje – postavlja se logično pitanje: Da li je došao trenutak da veliki vođa lično poligrafski ispituje?!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: