-1.8 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

SPASIĆ OPET PRETI VUKADINOVIĆU: Ubiću te ovih dana, a da mi oko ne trepne!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučićev megafon i pajac Simo Spasić ponovo je uputio pretnje smrću uredniku Nove srpske političke misli i političkom analitičaru, Đorđu Vukadinoviću, da će ga „ubiti ovih dana, a da mu oko ne trepne“. Ovo je drugi put da Spasić preti da će ubiti Vukadinovića.

 – Opalac?! Gospodin Simo nastavlja sa direktnim pretnjama smrću. Skrećem pažnju da ovde nije reč o profilu na društvenoj mreži, već poruci na moj lični telelefonski broj. Za mnogo manju stvar poslatu gospođi Kisić Tepavčević digla se strašna uzbuna, a osoba ekspresno uhapšena kao da je terorista – napisao je Vukadinović na Tviteru, podelivši poruke upućene od strane Spasića.


– I ja ću te odrobijati 100%. Vojnik pravde Simo Spasić – napisao je Spasić Vukadinoviću i dodao:

- Advertisement -

– Iza Sime Spasića ne stoji niti Vučić, niti Vulin, već od 1998. stoje porodice kindapovanih Srba. Megafonom sam upozoravao Đinđića, Koštunicu, Tadića da su u crno zavili porodice kindapovanih Srba. DS-DSS dosovska bagra je zlo za Srbiju. Ako ne dokažeš ili demantuješ da je meni vlast dala stan u Beograđanku i da mi vlast daje 140.000 ubiću te ovih dana da mi oko ne trepne. Pa i tvoj sin diluje drogu, a ćerka se bavi prostitucijom, a ja to ne obaveštavam medije i javnost. Vojnik pravde i savest Srbije Simo Spasić.

Podsetimo, Spasić je pre nekoliko dana uputio pretnje Vukadinoviću da „zna gde živi i da će „proći kao Ćuruvija“. Vukadinović je pretnje prijavio policiji, ali to nije sprečilo Simu da nastavi sa pretnjama.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti