19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

SPAŠAVA SE: Milo se seli za Beograd?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Milov poraz

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najuaktuelnije društveno-političke događaje.


- Advertisement -

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 03. septembra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o tome ko će i kako će sastaviti novu Vladu CG (00:01:00); i da li će Aleksandar Vučić u Beloj kući, na pregovorima sa albanskim vlastima u Prištini, potpisati dokument o predaji srpske imovine strancima i albanskim tajkunima (00:23:40).

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi antirežimskih protesta u Belorusiji i razlozima zbog kojih se krajem 20 veka raspao Sovetski savez (00:46:45), kao i o posledicama pandemije izazvane koronom virusom, na obrazovni sistem i privredu Srbije (01:04:00).

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti