SPALJEN: Sergej urla i jauče u Utisku nedelje (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U emisiji Utisak nedelje kada se pokrenula tema bojkota, i opcije za ili protiv, u studiju se atmosfera zagrejala.

Sergej Trifunović je u jednom momentu krenuo da ispušta čudne zvuke, a o čemu se radi pogledajte u videu koji je već postavljen na Tviteru.

- Advertisement -

Rasprava u studiju, Sergej i Radulović

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i predsednik Dosta je bilo Saša Radulović raspravljali su se u emisiji „Utisak nedelje“ oko toga ko je za koga prikupljao potpise za predstojeće parlamentarne izbore. Radulović je izjavio da je svim strankama koje izlaze na izbore, sem političke opcije koju predvodi, vladajuća SNS prikupljala potpise za predstojeće izbore. Trifunović je te tvrdnje demantovao.

Na pitanje Radulovića gde je najviše i na kojoj opštini skupio potpisa, Trifunović nije znao da odgovori.

„Skupili ste na Novom Beogradu i to 5.002 potpisa, na svakih osam minuta po potpis, a na toj opštini i ne idete na izbore“, rekao je Radulović.

Sergej,

Zatim, nastavio je da nabraja lider DJB-a: „Na Čukarici ste skupili 1.200, a ne izlazite na lokalne izbore na Čukarici, preko 1.000 u Novom Sadu a ne izlazite tamo na izbore, u Šidu preko 500 potpisa“.

„To je gnusna podmetačina i laž“, rekao je Trifunović navodeći da je svaki dan skupljao oko 100, 120 potpisa.

„Vidim da se Dosta je bilo dosta bavi drugim ljudima”, dodao je on, rekavši da se Radulović sada ponaša kao Marjan Rističević.

„Ja sam samo na Zelenom vencu sa Srbijankom Turajlić skupio 280 potpisa“, rekao je Trifunović odgovarajući na optužbe Radulovića.

Radulović je ukazao da je „vlast prikupljala potpise svima osim Dosta je bilo“, napominjujući da će to i dokazati.

On je dodao da je PSG lagao i u vezi sa skupljenih 700 glasova na Vračaru.

Na pitanje Olje Bećković zašto se Dosta je bilo fokusira na PSG, a ne na Aleksandra Vučića, Radulović je odgovorio da se ne fokusira na PSG nego na čitav sistem prikupljanja potpisa, odnosno način na koji pojedine stranke dolaze do potpisa.

Nakon rasprave, kada je Bećković najavila reklame, produkcija je ostavila uključen zvuk iz studija pa je moglo da se čuje kako je Trifunović uvredio Radulovića. „Vi ste lažovčina ozbiljnih razmera“, rekao je Trifunović, na šta mu je Radulović rekao: „Sram vas bilo“.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: