SOROŠEVO LOBIRANJE U SANU: TIBOR VARADI PROMOVIŠE VIOLETU BEŠIREVIĆ U AKADEMIKA SANU

Obavezno pročitajte

U susret predstojećim izborima u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, dešavaju se brojne zakulisne radnje, koje su organizovane od strane tzv.“Kostićevaca“, kako se kolokvijalno nazivaju sledbenici odlazećeg predsednika SANU Vladimira Kostića.

Jedan od Kostićevih vernih sledbenika u uništavanju SANU, akademik Tibor Varadi, obećao je svojoj dugogodišnjoj ljubavnici Violeti Beširević, profesorki privatnog fakulteta Union, novo „uhljebljenje“ i to ni manje, ni više u okviru SANU.

KAKO TREBA GLASATI U SANU: PLEDOAJE ZA POSEBNU TRANSPARENTNOST IZBORA U SANU KOJI GARANTUJE BEZPOGOVORNU TAČNOST

- Advertisement -Zauzvrat, Beširevićka je pored zaduženja da u privatnom smislu relaksira Varadija, preuzela i ulogu „lobiste“ za kandidaturu Kostićevih sledbenika, zbog čega je nekolicini akademika ponudila i novčana sredstva.

Kada se sve ovo uzme u obzir, postavlja se pitanje ima li kraja propadanju naše najeminentnije naučne institucije, i da li će iko ikada stati na put ovim liberalno-soroševskim strukurama.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu