ŠORMAZ BEŽI U AUDI: Narod došao da mu sudi (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Danas je ispred Narodne skupštine Republike Srbije održan prostest ugostitelja, nezadovoljnih novim epidemiološkim merama Vlade. Na protest je došao i narodni poslanik Srpske napredne stranke Dragan Šormaz, koji je ušao u verbalni sukob sa okupljenim ugostiteljima.

Šormaz je došao automobilom, stao je ispred nezadovoljnih ugostitelja i onda izašao iz vozila, a okupljeni ugostitelji su nakon toga ušli u verbalnu raspravu sa poslanikom naprednjaka, te su jasno stavili do znanja Šormazu šta misle o njemu, ali i o SNS-u i Aleksandru Vučiću.

– Pozovi predsednika, nek’ dođe među narod, da vidi šta narod misli o njemu – rekao je jedan od okupljenih.

- Advertisement -

– Eno ti ga preko puta (u predsedništvu), pa idi pa mu se javi – odgovorio je poslanik.

Umesto da sasluša okupljene ugostitelje i njihove predloge prosledi dalje (što je i posao narodnog poslanika), poslanik se raspravljao s njima, bez ikakvog smislenog stava. Prošle nedelje je presretnut Vulin, ovaj put Šormaz. Narodni bunt je sve očigledniji i samo je pitanje kada će se ovakve stvari pretvoriti u otvoren sukob naroda protiv SNS kartela.

I to nam je narodni poslanik, dame i gospodo…

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen novinar – hteo da objavi dokumenta dobijena od Cvijana

Novinar Domagoj Margetić uhapšen je noćas na graničnom prelazu Batrovci, objavljeno je na Tviteru. Pored informacije da je Margetić priveden,...

Još priča na sličnu temu