SOLOVJOV PORUČIO: Nuklearno napasti zemlju koja uhapsi Putina (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Vladimir Solovjov, omiljeni novinar ruskog predsednika Vladimira Putina, pozvao je u nedelju na nuklearni napad na bilo koju zemlju koja pokuša da uhapsi ruskog lidera zbog naloga za hapšenje koji je izdao Međunarodni krivični sud (MKS) u Hagu.

Solovjov je izlaganje započeo pozivajući se na nedavnu izjavu nemačkog ministra pravde Marka Bušmana o nalogu MKS-a, piše Index.hr.

- Advertisement -

– Nemačka će biti obavezna da uhapsi predsednika Putina ako uđe na nemačku teritoriju i preda ga Međunarodnom krivičnom sudu – rekao je Bušman.

Ruski propagandista je prokomentarisao da bilo koja struktura ili bilo koja država koja se usudi da kaže da će pokušati da sprovede odluku treba da zna da je to pokušaj sprovođenja objave rata.

– Taj idiot, ministar pravde, mora da se upozna sa raketama Sarmat. Za to je potreban hitan nuklearni udar na tu zemlju! Odmah! Odnosno, svaki pokušaj da se to uradi, da se ide protiv volje ruskog naroda, koja je vrlo jasno izražena, mora rezultirati raketnim udarom – rekao je Solovjov.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rusija će pobediti u specijalnoj operaciji u Ukrajini rekao je Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da nema nikakve sumnje da će Rusija pobediti u specijalnoj operaciji u Ukrajini. „Mi...

Još priča na sličnu temu