Šokantno: „Ako koza laže, rog ne laže“ – isplivali neoborivi dokazi porinuća „Čede podmornice“!

Obavezno pročitajte

Hvale vredni napori međunarodne mreže istraživačkih novinara doveli su do senzacionalnog otkrića neoborivih materijalnih dokaza morbidnog homoseksualnog bludničenja Čedomira Stojkovića (agent BIA) sa tročlanom grupom somalijskih migranata tokom nedavnog boravka u Briselu.

- Advertisement -

Da je „podmornicina“ poseta ovom gradu zaista bila radna, nedvosmisleno potvrđuje fotografija na kojoj ovaj degenerik raskrečen u neprirodnom položaju, okružen perverznim pomagalima, iščekuje penetraciju trojice kršnih Somalijaca, odnosno zauzima pozu koju u devijantnim krugovima nazivaju „tripl dabl“.


Treba napomenuti da se ubrzo posle nastanka fotografije orgijama pridružio i četvrti Somalijac, koji je prethodno bio zamoljen od „podmornice“ da ovekoveči ovaj bolesnički čin, kako bi mu ostala nezaboravna uspomena na boravak u Briselu.

Zaključak je da su „podmornicu“ do kraja seanse Somalijci raščetvorili, sto je scena na koju i sama pomisao izaziva mučninu i zgražavanje.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu