21.8 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

ŠOKANTAN OBRT: Čelnik SZO podržao švedski model borbe protiv korone!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Izvršni direktor SZO Majk Rajan pohvalio je švedski model za suočavanje sa korona krizom, koji je trn u oku pristalicama globalnog karantina.


- Advertisement -

Šta da radimo sada? SZO je do sada predstavljao autoritet koji su samo hrabri ispitivali, da bi na kraju saznao o mnogim privatnim i korporativnim vezama sa ovom organizacijom.

Zahvaljujući SZO i nejasnim lobijima, svet je stavljen u karantin. Ekonomija je propala, a krediti pravnim i fizičkim licima su se povećali.

Vratimo se predsedniku Belorusije Aleksandru Lukašenku, koji se nije popustio pod pritiskom svetske zajednice, ne dopuštajući histeriju u svojoj zemlji. Dok su drugi paradirali kroz medije i svetske prestonice s maskama na licu, Lukašenko je govorio o traktorima, radu i statistici koji ne odgovaraju glavnim medijima i naučnicima.

- Advertisement -

Poslao je upozorenje svetskim državnicima da će otkriti pozadinu cele priče. Još nije vreme, ali nismo daleko od toga kada će karte biti bačene na sto. samo jedan će biti pobednik.

Ne treba verovati statistici sve dok svi izvori nisu verifikovani. Ne samo za koronavirus, već za sve uzroke smrti za svaku zemlju posebno.

Na osnovu preporuka SZO, region je uveo oštre mere. Još tri meseca karantina i Balkan bi ličio na logor. tniju svoj narod.

Srećom, koronavirus se zadržava u istoriji, barem onaj koji sada deluje širom našeg regiona. Sada znamo odakle je došao, jer su već proverene mutacije gena koji govore da su za to krivi Italija i Austrija. Budimo iskreni, nije kriva ova država jer su aktivnije i otvorenije prema svetu.

Bili smo svedoci neviđene situacije od koje ćemo puno naučiti. Mnoge naučne studije i doktorske disertacije očekuju buduće autore.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti