SNS U RASPADU NA LOKALU: Pokrali izbore, uhvaćeni, gube u gradu pa ne smeju da objave rezultate!

Obavezno pročitajte

SNS pokušava da uradi manevar krađe na izborima

U Staroj Pazovi su juče održani izvori za savete mesnih zajednica, ali velika propaganda laži Aleksandri Vučića je opet stala na put da izbori proteknu regularno i u duhu demokratije. Tiranin jednom kada ubije, ili prevari uradiće to opet. Činiće to sve dok sam sebe ne proguta u utrobu diktature i tiranije. SNS mašinerija opet pokušava da zgazi pred sobom sve što nije njihovo i sve što ima tračak ljudskosti i normalnosti.

Ovaj put, to je uočila Milica Đurđević iz Srpske stranke Zavetnici čije saopštenje za javnost prenosimo u celosti.

Poštovani prijatelji, danas su u Staroj Pazovi održani izbori za savete mesnih zajednica. Nakon svih opstrukcija i pretnji predstavnici Srpske stranke Zavetnici uspeli su da se kandiduju kao jedini predstavnici opozicije.

- Advertisement -

Zabeležene su neviđene nepravilnosti – na pojedinim biračkim mestima na glasačkim listićima uklonjena su imena naših kandidata i navedena je samo lista Srpske napredne stranke.
Gotovo tri sata od zatvaranja biračkih mesta, iako je na izbore izašlo svega 30% građana, opštinska izborna komisija i birački odbori ne žele da objave rezultate izbora.

Mi pouzdano znamo da su pristalice naše stranke izašli u velikom broju i dali podršku našim kandidatima, pa nema sumnje da neko sada pokušava da prekroji njihovu volju i sakrije rezultat koji smo ostvarili.
Čestitam svim članovima opštinskog odbora na hrabrosti da u ovakvim uslovima učestvuju na izborima kao jedini protivkandidati vladajuće stranke. Ovo je za nas velika pobeda, a početak kraja SNS-a u Staroj Pazovi. Očigledno je da su pokazali da umeju da funkcionšu samo u jednopartijskom sistemu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu