POČELO JE: Tuča u SNS u Novom Sadu, Vučić izgubio na izborima!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stalno priča kako mu napadaju članove porodice, a njegov brat Andrej učestvuje u kampanji za izbore mesnih zajendnica. Vučićev nezvanični portparol i onaj koji govori šta predsednik misli, narodni poslanik Vladimir Đukanović objasnio je na društvenim mrežama da Andrej Vučić učestvuje u kampanji kao član Izvršnog i Glavnog odbora SNS, i da je zbog toga juče viđen u Novom Sadu.

– Kakvo idiotsko pitanje preovladava u Đilasovim medijima. Ej, šta će Andrej Vučić na izborima za mesne zajednice u Novom Sadu? Zamislite taj greh da član Izvršnog i Glavnog odbora stranke učestvuje u kampanji za izbore. Shvatite, gomilo besposličara i tviter političara, da nas zanimaju svi mogući izbori, pa i izbori za mesne zajednice. Da, cilj nam je da svuda pobedimo i uvek će naljbolji među nama voditi kampanje. Eto zato je Andrej Vučić na terenu, kao i mnogi drugi naši stranački aktivisti, dok vi tvitujete i pametujete iz fotelja po kancelarijama ili kafićima – napisao je Vladimir Đukanović na društvenim mrežama.

Neka se predsednik odluči, ili je njegov brat samo član njegove porodice ili je visoki funkcioner SNS. S obzirom na to da je član izvršnog odbora, Vučić nema nikakvo pravo da se žali i patetiše kako neko Andreja napada samo zato što je njegov brat.

- Advertisement -

Tom patetikom predsednik Srbije pokušava da sakrije činjenicu da je njegov brat Andrej zapravo njegova desna ruka, njegove uši i oči, s obzirom na to da u njega ima najviše poverenja.

A ono što je možda i najbitnije je da je velika propaganda laži SNS na čelu sa žvalavim diktatorom Aleksandrom Vučićem izgubila na izborima za mesnu zajednicu u Novom Sadu, u delu Liman I, što je jedna od najvećih novosadskih opština, a kako Slavija Info nezvanično saznaje u štabu SNS na Limanu satrapi naprednjački su se međusobno potukli zbog straha od reakcije sa vrha, i šta će uraditi Alekov polubrat Andrej.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu