20.4 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

POČELO JE: Tuča u SNS u Novom Sadu, Vučić izgubio na izborima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stalno priča kako mu napadaju članove porodice, a njegov brat Andrej učestvuje u kampanji za izbore mesnih zajendnica. Vučićev nezvanični portparol i onaj koji govori šta predsednik misli, narodni poslanik Vladimir Đukanović objasnio je na društvenim mrežama da Andrej Vučić učestvuje u kampanji kao član Izvršnog i Glavnog odbora SNS, i da je zbog toga juče viđen u Novom Sadu.

– Kakvo idiotsko pitanje preovladava u Đilasovim medijima. Ej, šta će Andrej Vučić na izborima za mesne zajednice u Novom Sadu? Zamislite taj greh da član Izvršnog i Glavnog odbora stranke učestvuje u kampanji za izbore. Shvatite, gomilo besposličara i tviter političara, da nas zanimaju svi mogući izbori, pa i izbori za mesne zajednice. Da, cilj nam je da svuda pobedimo i uvek će naljbolji među nama voditi kampanje. Eto zato je Andrej Vučić na terenu, kao i mnogi drugi naši stranački aktivisti, dok vi tvitujete i pametujete iz fotelja po kancelarijama ili kafićima – napisao je Vladimir Đukanović na društvenim mrežama.

Neka se predsednik odluči, ili je njegov brat samo član njegove porodice ili je visoki funkcioner SNS. S obzirom na to da je član izvršnog odbora, Vučić nema nikakvo pravo da se žali i patetiše kako neko Andreja napada samo zato što je njegov brat.

- Advertisement -

Tom patetikom predsednik Srbije pokušava da sakrije činjenicu da je njegov brat Andrej zapravo njegova desna ruka, njegove uši i oči, s obzirom na to da u njega ima najviše poverenja.

A ono što je možda i najbitnije je da je velika propaganda laži SNS na čelu sa žvalavim diktatorom Aleksandrom Vučićem izgubila na izborima za mesnu zajednicu u Novom Sadu, u delu Liman I, što je jedna od najvećih novosadskih opština, a kako Slavija Info nezvanično saznaje u štabu SNS na Limanu satrapi naprednjački su se međusobno potukli zbog straha od reakcije sa vrha, i šta će uraditi Alekov polubrat Andrej.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti