20.8 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

SNS TELETABISI, SVE MENTOL DO MENTOLA: Upisano 1.033 birača, za „DA“ 1033, za „NE“ 1.033!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ako su svi naprednjački kadrovi ažurni kao u novosadskom naselju Kisač, ne piše nam se dobro. Razlog više da se protivnici režima Aleksandra Vučića maksimalno angažuju i pokušaju koliko toliko da izbore u aprilu održe relevantnim.

Rezultati referenduma o promeni Ustava u oblasti pravosuđa pokazao je da je režim izgubio u najvećim gradovima u Srbiji, te da su „da“ zaokruživali uglavnom građani opredeljeni za vlast. U Novom Sadu su građani generalno rekli „ne“ promenama, ali nisu poznati svi rezultati glasanja. Jedan od glasačkih listića Foto: PrintscreenJedan od glasačkih listića Foto: Printscreen


Na primer, na biračkom mestu 95 u Kisaču na sajtu Republičke izborne komisije nisu objavljeni rezultati glasanja, jer nisu upisani u zapisnik. Navodi se da je bilo 253 glasača, uz pet nevažećih listića, ali je nepoznato kako su podeljeni važeći glasovi. Ipak, kad pogledate zapisnik koji je predat s potpisom tog biračkog odbora, sve će vam biti jasno.

- Advertisement -

– Selo Kisač. 1.033 upisanih, 1.033 glasalo DA, 1.033 glasalo NE, od ukupno 253 onih koji su glasali. Slika i prilika naprednih kadrova! Na ovakav zapisnik je neko stavio potpis u BO??? Oterajmo neznalice 3. 04.2022 – napisao je stomatolog dr Predrag Maletić na Tviteru.

Ako nije jasno, u zapisniku stoji da je u Kisaču upisano 1.033 birača. Od njih 1.033 upravo toliko je glasalo za „DA“, a isto toliko i za „NE“, iako je na referendum izašlo 253 osobe.

To je ta naprednjačka matematika od koje glava zaboli, a može i da život uništi!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti