22.1 C
Belgrade
nedelja, 19 septembra, 2021

PENISI ZA NAŠU DECU: Funkcioner SNS slao sliku polnog organa svojoj saradnici!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Po svedočenju Gorana Rakočevića, koje prenose Kikindske, njegova ćerka A. E. (24), doživela je seksualno uznemiravanje od dr Milovana Blažića (72), poznatog kikindskog lekara, odbornika SNS i donedavnog predsednika Skupštine grada.

SNS funkiconeri podivljali

- Advertisement -

„Ćerka je došla kući potresena i uplašena, jer joj je pred kraj radnog vremena stigla prva poruka sa Blažićevog broja. Do uveče je stiglo još nekoliko sličnih slika i ne samo da nema sumnje da je poslato sa njegovog broja, već se prepoznaje i njegova garderoba i nameštej iz ordinacije“ priča Rakočević za Kikindske.

On je sutradan otišao do sina dr Blažića, takođe lekara, koji u istom prostoru drži svoju ginekološku ordinaciju, i požalio mu se i saopštio da se njegova ćerka više neće vraćati na posao. Mlađi Blažić ga je zamolio da ne podnose krivičnu prijavu i da se sve reše dogovorom. U narednim danima obojica su slali SMS poruke, objašnjavajući da je sve posledica pogrešnog upravljanja mobilnim aparatom i da su spremni da se mimo suda dogovore.

- Advertisement -

Kako objašnjava Rakočević, njegova ćerka nipošto nije želela da se vraća na posao u Blažićevoj ordinaciji, ali se dvoumila da li da prijavljuje slučaj, što iz straha jer je Blažić uticajan u gradu, što zbog nelagode kojoj će biti izložena ako sve izađe u javnost.

SNS,
Foto: Kikindske, SNS ludilo po celoj Srbiji

Angažovali su advokata, koji je kontaktirao Blažiće i dogovor o nadoknadi je postignut, međutim prošle nedelje Rakočević i njegova ćerka pozvani su u kikindsku policiju da se izjasne povodom prijave koju je protiv njih podneo Milovan Blažić, optužujući ih za iznudu.

„Dok smo mi bili u šoku i neznanju, Blažići su izmislili da smo ih ucenjivali i sve se okrenulo naglavačke. Nakon što smo izašli iz policije i moja starija ćerka i ja otišli smo do Stanislava Blažića da se raspravimo, jer takvo podmetanje nismo očekivali. Tada nam je on poručio da im ne možemo ništa, da su oni moćni i da nam je bolje da se povučemo“, tvrdi Rakočević.

Nakon toga starija ćerka postavlja slike na Fejsbuku i objavljuje da su delo Milovana Blažića, što je izazvalo ogromnu pažnju Kikinđana i to je tema koja preovlađuje poslednjih dana u gradu.

Kako saznaju Kikindske, policija je krenula u istragu, oduzeti su mobilni aparati devojke i Blažića i poslati na veštačenje. Međutim, dan nakon ovog slučaja Blažićev mobilni telefon je bio na „čišćenju“ i u njemu više nema tragova o neprimerenoj korespodenciji sa medicinskim osobljem.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi nisu mogli da daju informacije redakciji Kikindskih novina, jer je predmet u radu i još uvek nema krivične prijave. Oni su naveli da se čekaju izveštaji policije, a u Policijskoj stanici Kikinda za sada nema glasa i niko nije voljan da bilo šta iznosi u javnost.

Po rečima Gorana Rakočevića, Milovan Blažić je uticajni funkcioner Srpske napredne stranke i lako je moguće da ceo slučaj bude zataškan i da je zato prelomio da se obrati redakciji Kikindskih.

„Ja sam član SNS-a, to ne krijem, mada nisam aktivan, i zato sam nedavno prvo poslao slike na imejl stranke i tekst u kojem im pojašnjavam kakve gadosti naš funkcioner i odbornik šalje ženama, a zatim sam i otišao do sedišta Gradskog odbora, ali osim prekora sekretarice ništa drugo nisam dobio. Niko me od vodećih ljudi nije do danas nazvao, a čuo sam da su upoznati sa slučajem“, kaže Rakočević i dodaje da će njegova ćerka i zvanično tužilaštvo podneti krivičnu prijavu zbog seksualnog ugrožavanja.

Milovan Blažić nije bio dostupan za pitanja Kikindskih, a iz prepiske sa A. R, u je imao uvid i naš portal, pravdao se tehničkom greškom i neznanjem u rukovanju mobilnim telefonom.

Njegov sin, dr Stanislav Blažić, kratko je poručio da nema komentar na navode Rakočevića, jer, kako kaže, „sve su to laži i neistine“.

Milovan Blažić je internista i ceo radni vek proveo je u Zdravstvenom centru u Kikindi i obavljao načelničke i direktorske funkcije.

Nakon odlaska u penziju otvorio je privatnu ordinaciju. Bio je visoki funkcioner Saveza komunista krajem osamdesetih, a potom i Socijalističke partije Srbije, čiji je bio poslanik u prvom višestranačkom sazivu Skupštine Srbije. Nakon sukoba u partiji, pridružuje se rođenom bratu Branislavu u Srpskoj radikalnoj stranci i krajem devedesetih zaslužuje i od te partije poslanički mandat. Posle pada crveno-crne koalicije napušta radikale, a ponovo se politički aktivira 2004. u Pokretu Bogoljuba Karića.

Pošto je svojio mandat koji je bio neophodan za većinu radikalima predvođenih njegovim bratom Branislavom, Milovan se vraća u SRS, a odatle sa skoro celim odborom priključuje se 2008. novoj Srpskoj naprednoj stranci. Nakon izbora 2016. godine izabran je za predsednika Skupštine grada i bio u stalnom radnom odnosu u Gradskoj upravi, ali je morao da odstupi dve godine kasnije, nakon što je utvrđeno da je u sukobu interesa, jer je istovremeno i vlasnik privatne ordinacije. Nakon poslednjih lokalnih izbora ponovo je izabran za odbornika sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

SNS stranka je prvo počela da nas laže, onda su krenuli sa krađom a sada su krenuli i da nas jebu. Probudimo se.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: