-5.7 C
Belgrade
nedelja, 23 januara, 2022

SNS RATUJE IZMEĐU SEBE: Toma Mona udario na Zoranu, prokleti kao HIJENE! Počeli da se proždiru međusobno!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar Tomislav Momirović izjavio je da se svi osetljivi podaci sa više oznaka tajnosti u Vladi Srbije dobijaju isključivo na papiru i ne iznose se iz nje. Momirović je istakao da u suprotnom postoje „oštre kazne“.Ministar je tako komentarisao navode da je ministarka Zorana Mihajlović stranim ambasadama „dostavljala podatke o elektro-energetskom sistemu“.

Ako je to zaista iskreno, teško mi je da bilo šta kažem zato što su to jako ozbiljne optužbe, to je skandal i to svakako treba biti ispitano“, kazao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za televiziju Pink. 

Naglasio je da to „nije toliko teško ispitati“, ali da ukoliko se ispostavi da je tačno, predstavlja „prvorazredni skandal“. 

- Advertisement -

Nema sumnje da neke stvari jesu indikativne, ali nije na meni i bilo bi neodgovorno kada bih ja iznosio više o tome, a nemam, da budem iskren, do kraja zaokruženu informaciju“, rekao je Momirović. 

Bivši v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić izjavio je, nakon što je podneo ostavku na tu funkciju, da ministarka rudarstva i energetike „radeći za svoje mentore iz zapadnih ambasada i svoje poslovne partnere, ne uništava samo jedno od najvažnijih ministarstava, ona potpuno razgrađuje naš celokupni elektroenergetski potencijal i uništava taj sektor“.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti