19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

SNS PROZIVA PONOŠA DA RADI ZA NATO: A Vučić se slikao sa Klintonom i pomagao neprijatelje srpskog naroda!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Od kako se u javnosti pojavila informacija da bi Zdravko Ponoš mogao biti kandidat dela opozicije na predsedničkim izborima, režimski mediji, kao i naprednjački jastrebovi ne prestaju sa satanizacijom. Jedan od glavnih spinova im je kako je Ponoš „NATO general“. Koliko je ovakav narativ licemeran govori činjenica da su Vučićevi bliski saradnici upravo oni koji su se dogovorili da NATO bombarduje Srbiju.Šreder na SNS mitingu 24. marta, na godišnjicu bombardovanja FOTO: PrintscreenŠreder na SNS mitingu 24. marta, na godišnjicu bombardovanja FOTO: Printscreen

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder bio je na čelu Nemačka upravo za vremena NATO bombardovanja. Iako se Vučić besramno „vadio“ kako Šreder odnosno Nemačka nisu učestvovali u bombardovanju, njegova laž može se otkriti kada se pročitaju memoari samo Šredera gde on navodi da su nemački vojnici, odnosno vojni piloti „intervenisali u regionu“.

Još veću sramotu i pljuvanje u lice građana Srbije, veliki „patriota“ Vučić učinio je pozivajući Šredera da govori na SNS skupu 24. marta, na godišnjicu bombardovanja.

- Advertisement -

Šreder je samo jedan od velikih Vučićevih prijatelja. Bivši premijer Velike Britanije, takođe u vreme NATO bombardovanja, Toni Bler, pre nekoliko godina postao je Vučićev savetnik. I to onaj isti Toni Bler koji je zagovarao NATO bombardovanje SRJ i koji je govorio kako srpska „potreba za krvlju mora se oprati civilizovanim putem“ i da „rat protiv Srba nije više samo vojni sukob, već je to bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva“. Takvog osvedočenog „prijatelja Srbije“ Vučić je angažovao za savetnika.

S druge strane, Vučić je imao dijametralno različito mišljenje o Bleru 2006. godine, kada je bio recenzent knjige Vojislava Šešelja, živopisnog naslova: „Pederski isprdak Toni Bler“. 

I poslednji, ali ne i najmanje važan „veliki prijatelj“ Vučića jeste bivši američki predsednik Bil Klinton, koji je za vreme svog mandata izdejstvovao da se bombarduje SRJ. Najveći zagovornik vojne intervencije NATO nad Srbima jeste upravo bivši američki predsednik. Uz to, Klinton je dao najveći doprinos jednostranom proglašenju nezavisnosti Kosova, a Albanci su mu se odužili spomenikom u centru Prištine. Vučić mu se „odužio“ donacijom od 2 miliona evra za predsedničku kampanju njegove supruge Hilari Klinton, jer je, kako je tada istakao, pametan. Koliko je pametan govori činjenica da je na tim izborima Hilari izgubila, a on još jednom bacio blato u lice svih građana Srbije. Za svu trojicu Vučić je govorio da su zločinci i da će odgovarati, a na kraju im stavio pare u džep.FOTO: Direktno.rsFOTO: Direktno.rs

- Advertisement -

I ko je NATO kandidat i neprijatelj Srbije? Zdravko Ponoš koji nema dodirnih tačaka sa NATO i sa pomenutim trojcem ili Aleksandar Vučić koji za prijatelje i saradnike bira one koji su učestvovovali u razaranju naše države, dok se on baškario u novom, od države dobijenom, stanu.

Još veća sramota režimskih medija i Vučićevih SNS vojnika jeste napadanje Zdravka Ponoša jer je rođen u Kninu. Vlast je izgleda mišljenja da Srbi van Srbije nisu Srbi, već neko drugi. A mnogi u današnjoj vlasti, uključujući i Vučića išli su da zapaljivim govorima „brane“ Srbe na ratom zahvaćenim mestima, uključujući i Knin. I gde su ih god „branili“ – tu Srba više nema…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti