„NARKOMAN, PACER, FAŠISTA“ SNS prdara Božić i njen rečnik iz „Zadruge“!

Obavezno pročitajte

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić nastavlja u svom prostačkom maniru da napada opozicionare. Svoj uličarski rečnik, po kom je poznata u Skupštini, prenela je i na društvene mreže, tačnije na Tviter, gde je izvređala Sergeja Trifunovića, Borka Stefanovića i Boška Obradovića. Da stvar bude gora, dotična je zamenica šefa poslaničkog kluba SNS i predsednica Odbora za kulturu.

Božićeva je podelila naslovnu stranu lista Danas, na kojoj se nalaze pomenuti opozicionari, pritom ih izvređala rečnikom rijaliti zvezde.

– Narkoman, pacer i fašista nedostojni i cipele dr Orliću da obrišu! Bez cmizdrenja dečaci, neka vas Đilas smesti u kuću Velikog brata, to je svakako mesto za politički cirkus kojem pripadate – napisala je na Tviteru.

- Advertisement -

Ne znamo da li Đilas treba Obradovića, Stefanovića i Trifunovića da smesti u kuću Velikog brata, ali jedno je sigurno – rečnik dotične karakterističan je za rijaliti program poput „Zadruge“ ili „Parova“ koji se, nalažost, svakodnevno plasira na nacionalnim frekvencijama. Doduše, učesnici rijalitija nisu predsednici Odbora za kulturu, za razliku od dotične.

BOZIC

Božić očito nije naučila lekciju iz skorašnjih sudskih presuda Aleksandru Vučiću i Goranu Vesiću, koji zbog nazivanja Obradovića fašistom moraju da mu isplate ukupno pola miliona dinara!

Po svemu sudeći i Sandra će se verovatno naći na sudu zbog uvreda koje je napisala u svom tvitu. Ne čudi nas stanje kulture u Srbiji, s obzirom da je Sandra Božić zadužena za nju…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu