SNS POSLANICA: Pitaju me rođaci i prijatelji- kako da omogućimo Vučiću da vlada doživotno? (VIDEO)

0
36

Poslanici Srpske napredne stranke ne razlikuju se mnogo jedni od drugih. Po gestovima i ponašanju u Narodnoj skupštini, razume se. Nema tu mnogo eksperimentisanja, ide red pljuvanja po opoziciji, red pohvala Aleksandru Vučiću, predsedniku države i stranke, i tako u krug. U taj kalup se uklopila i SNS poslanica Draginja Vlk.

Ova „SNS nada“ kao da se osetila zapostavljeno u društvu takvih „gromada“ kao što su Milenko Jovanov, Nebojša Bakarec, Marko Atlagić, Sandra Božić, pa je odlučila da izvuče „keca iz rukava“. Pa se zapitala, odnosno prenela kako je njeni prijatelji pitaju, kako da se „Vučiću omogući da bude doživotni predsednik“.

– Nebrojeno veliki broj mojih prijateljica i daljih rođaka poslalo mi je poruku nakon obraćanja predsednika da su izuzetno zadovoljne. I zapravo su me pitale na koji način možemo da produžimo mandat našem predsedniku da vlada doživotno – rekla je Draginja Vlk i posle reakcije opozicije poručila da „ne zna šta je smešno“.

Dakle, reče Draginja Vlk šta je imala i postade SNS zvezda na društvenim mrežama, a Staša Stojanović i Biljana Pantić Pilja ostadoše u neverici…

Inače, kada je reč o pomenutoj narodnoj poslanici Draginji Vlk, za nju portali tvrde je autorka dečije bojanke sa crtežom Beograda na vodi, a koju su dobili svi đaci prvaci. Ovaj poklon, kako prenosi Danas, zajedničko je izdanje Službenog glasnika i Instituta za javnu politiku, čiji je osnivač Vladimir Beba Popović.

Prema podacima NVO Otvoreni parlament, koje prenosi Danas, Draginja Vlk prvi put je izabrana za narodnu poslanicu u 13. sazivu kao 42. na listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, mandat joj je potvrđen 1. avgusta 2022.

Članica je Odbora za spoljne poslove i Odbora za evropske integracije, i zamenica člana Odbora za kulturu i informisanje. Takođe, članica je Delegacije u Parlamentarnoj skupštini Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti.

Ostavite komentar