0.3 C
Belgrade
sreda, 19 januara, 2022

SNS PONIZIO SIROTINJU DO KRAJA: Delili narodu poklone u džakovima za smeće!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Odbor SNS iz Blaca dotakao je dno i pokazao koliko su najsiromašniji samo brojka za njihove glasove, jer im je povodom praznika podelio pomoć u džakovima za smeće! Oni su vezani žutom trakom, a celokupna situacija je više nego simbolična.

Šta je sadržina ovih prilično skromnih paketa, nije poznato, ali se vidi da ne pune ni polovinu srednjeg džaka za smeće.

Vest o podeli pomoći najsiromašnijima objavljena je na lokalnom sajtu, a mnoštvo fotografija ponosnih lokalnih naprednjaka popunjavaju džakovi, kese sa SNS simbolima i skrušeni, nesrećni ljudi kojima je ovo ponižnje predstavljeno kao poklon i briga lokalne zajednice.

- Advertisement -

– Pa zbog takvih poput tebe, zato što im kradete i uzimate šakom i kapom, zato i jesu takvog materijalnog stanja!!! Paketići u džakovima za smeće,sa žutom mašnom?!!! Pu, sram te bilo, bre! Jednom će i tebi tako da donose! U džakovima za smeće! A možda neće ni to – jedan je od komentara građana Blaca ispod slike na kojoj su naprednjaci na čelu sa poverenicom SNS Suzanom Veljović.

Nasmejana lica naprednjaka koji ne osećaju i ne prepoznaju patnju siromašnih komšija, koji opet moraju da učestvuju u ovoj njihovoj predstavi “Boljeg života” je stravična prilika stvarnosti, koju živimo već deset godina.

Molimo vas, lokalni i svi ostali naprednjaci, nemojte još više da ponižavate ove unižene ljude i pokazujete koliko vas niko i ništa, sem vaših funkcija ne interesuje!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti