31.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

SNS LUDACI: Ne treba nam voda na 35 stepeni! Krepaće od vrućine zbog Vučića, NEKA IH!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Koliko je Srbija zemlja apsurda svedoči i kontraskup pristalica SNS u Vrčinu protiv svojih sugrađana koji već danima protestuju zbog nedostatka pijaće vode. Da li nam je Aleksandar Vučić oduzeo i poslednje zrno zdravog razuma kad su ljudi zbog njega spremni i da nemaju osnovno civilizacijsko dostignuće – pijaću vodu i da zbog toga napadaju svoje komšije i poznanike.

SNS LUDACI: Ne treba nam voda na 35 stepeni! Krepaće od vrućine zbog Vučića, NEKA IH! 1
SNS na kontramitinug,

Protesti u Vrčinu. (Foto: Tviter video)

U danima tropskih vrućina, kada je ljudima voda najpotrebnija od utoljavanja žeđi, preko održavanja higijene, do zalivanja bašti, meštani Vrčina je već nedeljama nemaju.

- Advertisement -

Ogorčeni i besni zbog te činjenice organizovali su protest i blokirali puteve u cilju da imaju pravo bar na taj minimum dostojanstvenog života.

Međutim, pristalice Aleksandra Vučića ne misle tako. NJima voda nije potrebna, te su po naredbi iz centrale organizovali kontraprotest. Ta činjenica izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

– Neko te pozove i kaže: “Neki u Vrčinu protestuju, jer nemaju vode 11 dana! Mi moramo da idemo da protestujemo protiv njih koji protestuju.” I ti kažeš: “Idem!” I protestuješ protiv pijaće vode! I razuma. I sebe kao ljudskog bića. Samo jedan primer za vrištati od besmisla.

- Advertisement -

– Meni je za vrištati kada vidim ko je u tom skupu protiv. Uglavnom neki mladići, mlađi ljudi. Klibere se, nemaju pojma zašto su tu niti ih se tiče. Verovatno su im nešto dali, neku sitninu. To je budućnost ove zemlje?! Srušen svaki pojam opšteg dobra, časti, samo lična dobit.

– Je l’ postoje još negde na svetu građani kojima je ok da na 35+ nemaju vodu danima? Da više vole da smrde nego da se tuširaju kao sav normalan svet, ako to vođi ide u prilog? Ima. Srbija brale! Vrčin.

– Meštani Vrčina 11 dana nemaju vodu. 11 dana! Organizuju protest, SNS napravi kontraprotest! I pocrkaće od zaraze, al’ neće dati vođu za vodu. Kakvi bezmozgaši, jbt.

– „Ako nemaju hleba, neka jedu kolače“ – M. Antoaneta „Ako nemaju vode, neka piju vina“ – SNS, Vrčin (Courtesy of A. Vucic).

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

7 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: