30.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

SNS KREATURA: Žena ti traži ono što nema u kući! (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Skupštine grada Kruševca, Predrag Vukićević, iz redova SNS, na najprizemnijem mogućem nivou odgovorio je Ivanu Mandiću na optužbe da sve što je iznešeno da se dešava u Jagodini, dešava se i u Kruševcu.

– Pošto vidim da voliš da budeš mirođija u tuđoj čorbi, pogledaj prvo u svoje dvorište. Nismo ti mi krivi i naša SNS, što ti je žena tražila ono što u kući nema ko da joj da. Pa je morala da ide kod dečka u Jasiku, pa kod drugog u Lomnicu. Zaredila… Pozdravlja te Igor Matić iz Jasike, možda je član SNS – napisao je Vukićević na Fejsbuku, pokazujući ne samo svoj kulturni nivo, već i nivo pismenosti.


Naime, Vukićević je u stilu svojih popularnih stranačkih kolega, već poznatih po primitivizmu i prostaklucima, reagovao na navode Mandića o „Sodomi i Gomori“ u gradu na Rasini.

- Advertisement -

– Sve što je iznela Marinika Tepić se dešava i u Kruševcu. Lično sam molio neke prijatelje da ne učlanjuju svoje majke, žene, ćerke i sestre zarad zaposlenja u SNS, SPS, jer članska karta nije dovoljna. Kad prodaš đavolima dušu, tražiće i telo. Pucali brakovi. Sodoma i Gomora. Zlo – naveo je Mandić.

SNS,

Ovakav vid komunikacije među političkim protivnicima, kakav ne postoji nigde u civilizovanom svetu, pokazuje kakav kadar gaji Aleksandar Vučić i ko sve danas u „zlatnom dobu“ vodi Srbiju.

– Predsednik Skupštine Kruševca. Na porodicu. Niko u politici sem mene. Ne zna šta čini. Na stranu krivična prijava, nego što su ovo lajkovale poslanice SNS, ministarka Vlade Srbije, neki ljudi. Tako o ženama. Prijatelji, komšije, sugrađani, ovo glasate? Ovo ne praštam. Sud neka sudi – poručio je Ivan Mandić.

- Advertisement -

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je u ponedeljak na konferenciji za medije da su se „monstrumi iz vlasti“ izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, „podvodi žene i devojčice“. Ako su navodi Mandića da se ista stvar dešava i u Kruševcu, onda to govori o sunovratu sa dalekosežnim posledicama u koji nas je uvukao Aleksandar Vučić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti