20 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

SNS IZNAJMIO TAKOVO: Prozivode SNS čokolade, pogledajte ovu BOLEST! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako se bliže izbori 3. aprila, vlast koristi sva raspoloživa sredstva ne bi li ubedila građane da glasaju za njih. Kao i svake izborne godine naprednjaci i ovoga puta spremaju „poklone“ za birače, ali razlika je u tome što je strah od gubitka vlasti koliki, da su morali da angažuju čitavu fabriku ne bi li obezbedili dovoljno poklona u vidu čokolada.

Na Tviteru se pojavio video snimak iz, po svemu sudeći fabrike Takovo, na kome se vidi štancovanje SNS čokolada na fabričkoj traci. Izgleda da mleko, hleb i šećer nisu dovoljni, pa je pokrenuta čitava akcija upakivanja slatke poslastice u SNS obeležja, ne bi li se građani „osladili“ i glasali za naprednjake.

Kao što smo i ranije pisali, SNS čokolada je već bila u opticaju, a zapravo se radi o evrobloku koji je samo prekopakovan u naprednjačke boje. Ali niko nije ni naslutio da se radi o tolikim količinama da moraju u fabrici da ih pakuju.

- Advertisement -

Ukoliko bi naprednjaci želeli da se za sve spoje neuspehe i katastrofalno vođenje države otkupe tako što će građanima deliti čokolade, jedna fabirka im svakako nije dovoljna. Ne bi im bile od pomoći ni čokoladne industrije Švajcarske i Belgije, jer za ono šao su SNS-ovci uradili Srbiji ne postoji dovoljno čokolade koja bi zasladila toliki čemer.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti