8.4 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

SNS ISPIRA MOZAK: Hoće da položi život za Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Još jedan ekstreman primer sumorne društvene atmosfere koju kreira SNS, stiže nam iz Despotovca, od izvesnog Ivana Trujića, turističkog tehničara, koji poručuje da je spreman da položi život za Aleksandra Vučića.

SNSAleksandar Vučić FOTO: ATA Images

– Ja sam spreman da položim život za predsednika Aleksandra Vučića. Uvek uz predsednika Aleksandra Vučića – poručio je Trujić sa svog Fejsbuk profila.

- Advertisement -

Ovim se nastavlja niz monstruoznih i bizarnih izjava naprednjačkih sledbenika, koji neprestano, iz svih delova Srbije, poručuju kako su spremni da polože svoj ili oduzmu tuđ život, u ime Aleksandra Vučića.

Time se potvrđuje do koje mere su Vučić i njegova medijska mašinerija uspeli da fanatizuju svoje biračko telo, koje je postalo stranačka vojska, u bukvalnom smislu, spremna da počini i najmonstruoznija dela zarad interesa jednog čoveka i uskog kruga ljudi oko njega.

– To je rezultat državno sponzorisane propagande u Srbiji – rekao je naš proslavljeni reditelj Boris Malagurski, nakon što je u javnost pušten snimak starije gospođe koja kaže da bi „zaklala za Vučića“.

- Advertisement -

Isto tako, početkom godine, iz SNS Žitorađa, poručeno je da će uzeti život za Aleksandra Vučića.

Ivan Trujić FOTO: Printscreen

– Idemo u nove pobede „Brže, jače, bolje“ i najbolje. I život dajemo i uzimamo za našeg predsednika, veličanstvenog Aleksandra Vučića i za svu decu Srbije. Do pobede – stoji u monstruoznoj objavi SNS aktiviste iz Žitorađe, izvesnog Antanasković V.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti