21.6 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

SNS FUNKCIONER IZJEDNAČIO HITLERA I VUČIĆA: Priznao da je SNS organizacija koja hoće da nas zatvori u logore pa pobije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Do juče su o fašizmu u Srbiji govorili predstavnici opozicije. Predsednik države Aleksandar Vučić je njihove optužbe nazvao smešnim, tabloidi su se brutalno obračunavali sa njima.

Tako je bilo do juče, kada je visoki funkcioner SNS-a na svom Tviter nalogu napisao slogan Hitlerove Nacionalsocijalističke radničke partije Nemačke.Fejsbuk profil Miroslava Petrašinovića FOTO: PrintscreenFejsbuk profil Miroslava Petrašinovića FOTO: Printscreen

Jedna stranka, jedno carstvo, jedan firer! Tako su govorili Hitlerovi sledbenici.

- Advertisement -

– Jedna stranka, jedna država, jedan predsednik – napisao je Miroslav Petrašinović, potpredsednik gradskog odbora SNS Kragujevac i predsednik Skupštine grada u kome su fašisti streljali vise hiljada ljudi, među kojima su bili i đaci i deca.Fejsbuk status Miroslava Petrašinovića (na slici levo) i slogan Nacionalsocijalističke radničke partije Nemačke (na slici desno) FOTO: PrintscreenFejsbuk status Miroslava Petrašinovića (na slici levo) i slogan Nacionalsocijalističke radničke partije Nemačke (na slici desno) FOTO: Printscreen

I šta sad Vučiću? Šta sad kad funkcioner vladajuće stranke svoju partiju poredi sa fašističkom, a svog lidera sa Hitlerom?

Neki će reći greška? Kakva greška? Nije znao fašistički slogan nego je sam to smislio? A kako mu je došla baš ta rečenica? Pa samo tako što današnja Srbija u mnogim stvarima podseća na Nemačku iz tridesetih godina prošlog veka, pa se ova rečenica Petrašinoviću sama nametnula.

- Advertisement -

Jer, jasno je da se sve u Srbiji svodi na jednu stranku, da njeni sledbenici tu stranku poistovećuju sa državom i da o svemu odlučuje jedan čovek. Onaj isti koji je nekada govorio da treba ubiti sto muslimana za jednog Srbina.

Poznato zvuči, zar ne? Aleksandar Vučić, upišani i bolesni diktator napravio je veliku grešku što je pored sebe stavio glupe ljude.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti