SNS FUNKCIONER: Da nismo napravili autoputeve, danas ne bi imali šta da blokiraju!

Obavezno pročitajte

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da opozicija ne bi imala šta da blokira da puteve i autoputeve neko nije napravio u poslednjih nekoliko godina.

„Oni (opozicija) danas ne bi imali šta da blokiraju da te puteve, autoputeve i ulice neko nije napravio u poslednjih nekoliko godina. U njihovo vreme niste imali šta da blokirate„, kazao je Glišić za televiziju Pink.On je dodao da u vreme prethodne vlasti nije bilo moguće da se ispred neke fabrike iskaže protest, jer prema njegovim rečima, fabrika nije bilo – na njima su bili katanci.Glišić je rekao da nastavak blokada puteva u Srbiji nakon izmena zakona o referendumu i eksproprijaciji predstavlja „politikanstvo“. 

Ako je cilj bio da se kroz te zahteve dođe do jednog rešenja problema koji su oni istakli kao ekološke, ta dva zahteva su rešena. Ne vidim sada razlog zašto bi neko izlazio na ulicu i protestovao ukoliko smo došli do rešenja onoga što jeste bio inicijalni razlog„, naveo je Glišić. Prema njegovim rečima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je da je „predsednik svih građana“ posetom Gornjim Nedeljicama gde je, kako navodi Glišić, saslušao i one koji nisu najbolje razumeli njegovu politiku ili je nisu podržali. Glišić je kazao da od opozicije očekuje „prljavu“ kampanju pred izbore na proleće 2022. godine, navodeći da opozicija nema šta da ponudi. 

- Advertisement -

Zbog toga je to njihovo (opozicije) skretanje sa svih ovih dobrih tema u Srbiji, njima su sada glavni partneri mediji iz Hrvatske i sa Kosova koji, naravno, žele Srbiji sve najgore„, ocenio je funkcioner SNS-a.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

STRUČNJAK OTKRIVA: Na kom skupu je bilo više ljudi – u petak ili u subotu?

Između  četvrtog po redu protesta "Srbija protiv nasilja" i kontramitinga Srpske napredne stranke (SNS) je "mrtva trka" oko broja...

Još priča na sličnu temu