-0.2 C
Belgrade
petak, 21 januara, 2022

SNS BRAĆA, UPAMTITE IH DOBRO: Stajići psuju i vređaju narod! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nemanja Stajić, sekretar Sekretarijata za poslove legalizacije objekata Grada Beograda i član Glavnog odbora SNS-a, zajedno sa svojim bratom Novakom i još par naprednjaka došao je na subotnju blokadu da vređa i provocira građane.

Stajić je obukao odelo prigodno SNS odredima, sa kapuljačom na glavi, i ušao zajedno sa svojim pajtosima među građane koji su mirno protestovali. Funkcioner grada Beograda iskoristio je priliku da pokaže svoj uličarski rečnik, pa je okupljenim non stop dobacivao uvrede poput „narkomani“, „lopovi“, „ustaše“, kao i „strani plaćenici“.

Skakajući poput nervoznog deteta, Stajić je upućivao najgore moguće uvrede građanima, a ni njegov brat Novak nije mnogo zaostajao za njim.

- Advertisement -

Građani su mirno posmatrali ovu naprednjačku predstavu, dok su SNS-ovci bili izuzetno nervozni i besni. Očito da je Stajić iskoristio blokade ne bi li dobio koji politički poen kod šefa, a s obzirom na to šta je sve u prošlosti uradio, poeni su mu prekopotrebni.

Podsetimo, Nemanja Stajić dospeo je u žižu javnosti nakon što je uhapšen od strane crnogorske policije, zajedno sa još četiri osobe, na graničnom prelazu Rance sa Crnom Gorom u januaru ove godine. Tom prilikom im je oduzeto 26.500 evra, nekoliko laptopova i 11 zastava Srbije.

U policijskom izveštaju, Stajić je tvrdio da je sa drugom, Pljevljakom Radosavom Šljivančaninom krenuo u Crnu Goru kako bi posetili njegovu majku, a prilikom prelaska granice navodno je prijavio da poseduje 7.000 evra, da je završio pravni fakultet i da je trenutno nezaposlen. Sakrio je tom prilikom da je jedan od najbližih saradnika Gorana Vesića i da ima visoku funkciju pri Gradu Beogradu.

- Advertisement -

On je u medijima opisan kao „Vučićev lični urbanista“. Protiv njega je u Srbiji podneta krivična prijava pre tri godine zbog sumnje da je funkcionerima Srpske napredne stranke i njihovim saradnicima mimo svih propisa uknjižio 52 stana i lokala. Stajićevo ime našlo se na tapetu i građana Beograda koji se bave zaštitom Savskog nasipa od divlje gradnje.

Osim mutnim poslovima u vezi sa urbanizom, Stajić se izgleda honorarno bavi vređanjem i provociranjem građana. Ponašanjem dokazuju da zaslužuje poziciju koju su mu naprednjaci dodelili, ali nikako ne zaslužuje da prima platu iz budžeta koji pune građani ove zemlje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti