27.1 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

SNS BOTU PREKIPELO: Progovorila javno o SVEMU! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Moralo je i do toga doći. Moralo je doći i do toga da nekome prekipi da bude deo Srpske napredne stranke. Jednostavno, moralo se dogoditi da se neko usudi da progovori, a to je učinila Jecika Đurić, čiji video snimak kruži internetom.

- Advertisement -

Naime, ona je potpuno iznervirana i revoltirana, režila da se odupre i kaže istinu. Preuzela je na sebe da bude prva koja će to učiniti, sve dok domino efekat ne počne sam po sebi da radi posao.

– Ja sam radila za vas i gladna i žedna, lagala ovaj narod. Neću da lažem više! Dosta je više! Dođite ako hoćete da me hapsite. Ja iznosim istinu. Stavite sve na poligraf, kao i ja što zahtevam da se stavi na poligraf. Smučilo mi se više sve. Ne može više od gladi da se trpi. Od nepravde. Nema se za lekove. Nema se za hranu. Nema se za higijenu. Ništa. Ništa, bre – istakla je ova vidno uznemirena žena.Miting SNS-a Foto: Direktno.rsMiting SNS-a Foto: Direktno.rs

- Advertisement -

Bez dlake na jeziku, ona je nastavila da ističe kroz šta je prolazila.

– Ovo što sam radila za vas Srpsku naprednu stranku, ja se stidim. Stidim se, bre! Smučilo mi se više sve, da se po**rem na nju. Da se po**rem na nju. Dokle kradete, bre? Znate šta rade, sede, piju, kafenišu. Ko će više upaljača da otme, ko će više paketa da otme. Gori ste od cigana. Cigani su ljudi. Znate kakve aktiviste imate – dođe na vrata: pi**a, ku**c… Tako se izražavaju. Nepismeni. Takvi vam i trebaju.

Ona se potom upitala kako su se to odjednom pojedinci iz SNS-a obogatili i uselili u stanove.

– Odakle kola, odakle stanovi? Odakle Predragu toliko? Dokle više otimačine? Ovde se stanovi sad dele, uselili su se mnogi iz Srpske napredne stranke. Mislite da to ne znamo? Dokle više laži bre? Samo se uzimaju papiri, rešavaju. Fotokopiraj i prosledi Vučiću, Goluboviću, Dejanu Matiću, Đuri, Peri – istakla je ona.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti