20.8 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

SNS BOT: Nije mi žao što je ubijen Ćuruvija, bio je izdajnik! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ovako je na ironično pitanje novinara KTV odgovorio Tomislav Lovreković, uz Dragoslava Bokana, glavni izvršilac prljavih radova za režim Aleksandra Vučića i progonitelj Marinike Tepić.

Svi su imali prilike da vide i čuju sta je Lovreković izgovarao ispred prostorija Stranke slobode i pravde i kako je prošao. Dva dana ranije su on, u majici sa Marinikinom slikom, i Bokan bili gosti TV Pink. I izgovorili niz odvratnosti. Ali sve je to ništa u odnosu na ono što je čovek koji je pre godinu dana skoro sat vremena vređao Boru Novakovića u Novom Sadu, izgovorio na zrenjaninskom KTV-u.

Naime, na pitanje o ubistvu Slavka Ćuruvije, Lovreković je rekao da je to sasvim normalno i opravdano i da tako postupaju sve zemlje u svetu. Jedino je problem što je ubijen na Usksr?!FOTO: Društvene mrežeFOTO: Društvene mreže

- Advertisement -

I tu se nije zaustavio. Hvalio je Aleksandra Vučića i njegov zloglasni Zakon o informisanju tvrdeći da je tim zakonom sprečeno da američka čizma stigne na teritoriju Srbije. I da se spreči njihov medijski uticaj.

Na tvrdnju novinara da su tada postojali mnogi nezavisni mediji i ironičnu opasku da je po njemu i te ljude trebalo ubiti – Lovreković je odgovorio „polako, ima još Uskrsa.“

Zaista svašta se moze čuti od funkcionera i sledbenika SNS-a, ali je ovo ipak strašnije od ostalog.

- Advertisement -

Ako ne verujete da je sve ovo izgovoreno pogledajte sami.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti