17.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

UZNEMIRUJUĆE: Strašan snimak nasilja nad maloletnikom u Leskovcu (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Direktor Centra za socijalni rad Leskovac Predrag Momčilović podneo je juče krivičnu prijavu protiv maloletnih lica koja su u Pečenjevcu pre nekoliko dana psihički i fizički zlostavljali svog komšiju, inače mladića sa lakšim mentalnim invaliditetom, sve to snimili kamerom mobilnog telefona i okačili na internet.

Ovaj snimak iz Leskovca izazvao je burne reakcije meštana ovog sela koji tvrde da znaju o kojim zlostavljačima se radi i tvrde da im to nije prvi put.

Jedan od maloletnih zlostavljača sa snimka potiče iz problematične porodice, otac mu je bio do skora u zatvoru, a socijalni radnici su pre par godina intervenisali u njegovom domu jer je otac seksualno opštio sa majkom pred decom, saznaje Jug media.

- Advertisement -

Naime, na snimku se vidi kako trojica mladića mučki udaraju svog komšiju, vređaju ga, a u jednom trenutku mu nogovom pritiskaju vrat nakon čeha on počinje da se guši i na kraju mu naređuju da izađe iz kuće.

Pretpostavlja se da je ceo snimak snimila ženska osoba čiji glas se čuje u pozadini i koja se sve vreme smeje dok kamerom beleži brutalno nasilje.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti