SMENE U TANJUGU: Pevač Željko Joksimović kupio novinsku agenciju

Obavezno pročitajte

Dugogodišnja direktorka novinske agencije Tanjug Branka Đukić nije više na toj poziciji pošto nije uspela da se dogovori sa novim vlasnicima žiga i imovinskih prava Tanjuga o njenom budućem angažmanu, prenelo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS) pozivajući se na nezvanična saznanja.

Iz udruženja su naveli da bivša direktorka nije želela da govori o razlozima odlaska, kao i da odgovore na pitanja ko će je zameniti i da li je sa njom otišao i neko od zaposlenih nisu uspeli da dobiju ni od Željka Joksimovića i Manje Grčić, zakonskih zastupnika firme Minacord media, jednog od osnivača firme Tačno koja je kupila pravo da koristi žig i imovinska prava Tanjuga.


UNS je podsetio da je Republička direkcija za imovinu potvrdila u decembru prošle godine da je firma Tačno iz Beograda za 628.000 evra kupila pravo da u određenom vremenskom periodu koristi imovinska prava novinske agencije Tanjug.

- Advertisement -

Osnivači te firme su RTV Pančevo sa 60 odsto kapitala uz osnivački ulog od 600 dinara i Minacord media sa 40 odsto kapitala sa ulogom od 400 dinara dok su zakonski zastupnici Minacord media Željko Joksimović i Manja Grčić.

SourceBeta rs.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILO DEFINITIVNO NOĆAS GUBI VLAST

Aktivisti izbornog štaba DPS-a počeli su samoinicijativno da napuštaju štab, nakon spoznaje da se odlazeći predsednik Milo Đukanović neće...

Još priča na sličnu temu