15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

SLAVKO NIKIĆ PORUČIO: Ako izdajnici predaju Kosovo i Metohiju, zatrćemo im seme

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gostujući u emisiji na kanalu Slavija Info, gospodin Slavko Nikić koji je svojim hrabrim istupom probio medijsku blokadu na televiziji Pink, progovorio je po prvi put o nekim stvarima.

Naime, posle gostovanja na televiziji Pink, dobio je informaciju da su na njega pokušali da pošalju Veljka Belivuka sa ekipom, ali njega to nije uspelo da zastraši.

”Albert Andrijev, Nikola Simić Cigo su heroji državi, branili i krvarili za Srbiju, želim da kažem Vučiću i Dačiću da je sramota da nije za njih bilo mesta u Aleji zaslužnih građana. Sramota je da dok su neki krali i zarađivali pare, njih dvojica su krvarili za Srbiju. U dušama srpskih velikana, oni su u Aleji. Država treba javno da se izvini vojnim veteranima i da od sramote ćute godinu dana”, rekao je Nikić.

- Advertisement -

Takođe, najavio je da pojedinci koji su odlučili da predaju Kosovo narodu Albanije neće proći i da će ispoštovati svaki pedalj države Srbije i da će ispoštovati ustav i zakon Srbije, te je poručio vlastodršcima, ali i ostalim političarima.

Srpski veterani, srpska dijaspora i patriote su napisali poruku:

”Ko god stavi potpis za jedan potpis, koji bi za de jure, prodao Kosovo i Metohiju ostaće bez glave, ali smo sada promenili poruku. Ko god bude stavio potpis za predaju srpske zemlje albancima, branićemo srpsku zemlju opet, i obećavam izdajnicima ćemo seme zatrti. Nema manipulisanja sa onima koji nemaju stav. Ja imam stav i ne bojim se. Boriću se”, izjavio je Slavko Nikić.

- Advertisement -

”Ja ne remetim javni red i mir, prijavljen sam na adresi gde živim. Ako neko hoće da me ubije, neka me ubije. Učiniće meni uslugu jer će narod dobiti novog Če Ge Varu.”

Takođe, Nikić je poručio svim Srbima da se ne plaše sudija koji ne rade posao kako bi trebalo da rade i da istraju u svojoj hrabrosti u odbrani Kosova i Metohije. Istakao je i da će vojni veterani opet ratovati za Kosovo i Metohiju i srpske svetinje ako za to bude bilo potrebe, navodeći da je za to stvoren, i da je za to obučavan.

”Povratak na Kosovo i Metohiju ili smrt. Hvala onima koji su me napali i napravili zaveru. Svi su sa moje strane bezbedni ako izdaju Kosovo, ukoliko me budu streljali. Jedino tako mogu biti čist pred mojim drugovima koji su ostavili kosti na Košarama.”

”Tas će prevagnuti na patriotizam. Pa ćemo videti onda gde su granice Srbije”, rekao je Nikić.

Nikada neće oprostiti Albancima, ali ni zaboraviti pogrom nad svojim narodom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti