ŠKORO: Vučić i Kon lažu, prave srpski narod ludim, dosta zaključavanja

Obavezno pročitajte

Gost emisije „Intervju“ na kanalu Srbin.info bio je novinar Srđan Škoro. Sagovornik Dejana Petra Zlatanovića pričao je o najakutelnijim događajima, koji su uzdrmali Srbiju, kao i o najavi policijskog časa na kome insistira Krizni štab.

„Hvale se da imamo najviše vakcinisanih u Evropi, a ćute o tome da su pune bolnice vakcinisanih. Koliko su onda te vakcine efikasne ako je tako? Na 50 zaraženih dnevno su nam prošle godine uveli policijski čas, pričali da će biti mala groblja koliko će biti mrtvih, a onda su sve dopustili iako je bilo više zaraženih, samo da bi organizovali lažne izbore koje je bojkotovala većina građana i opozicija. Posle toga opet su pretili policijskim časom zbog čega je narod izašao na ulice i desio se veliki protest. Narodu je dosta svega! Svaki dan se neko ubije jer su ljudi očajni. neverovatno koliko se ovaj režim igra sa svima nama“, ističe Škoro.

On je komentarisao i situaciju oko Kokeze i Vučića, Veljka Belivuka, Nebojše Stefanovića, Andreja Vučića.

- Advertisement -

„Ovde je u pitanju borba oko plena. Vučić i svi koje je postavio, Srbiju doživaljavaju kao svoj plen, a sada se taj plen smanjio zbog korone ili nečeg drugog, pa su počeli da se bore između sebe. Konkretno, Nebojša Stefanović je u sukobu sa Andrejom Vučićem pa sad isplivavaju afere jer se bore ko će da dobije ceo plen. Velja Nevolja je rekao da im je bio dobar kad je podmetao oružje u Jajince da ispadne da neko hoće da ubije Vučića, znači oni sami sebi i prave afere kad je potrebno. Sve režiraju, sve su to njihovi ljudi, pa ko je postavio Dijanu Hrkalović na to mesto, ako ne Vučić? Ona i Velja su sigurni glasovi, a oni koje premlate, ucene i nateraju da glasaju za SNS su kapilarni glasovi. Tako oni funkcionišu“, ističe Škoro.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu