ŠKORO RAZVALJUJE ZAVETNICU U STUDIJU: Milici nije dobro (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Gostujući na TV Tanjug, novinar Srđan Škoro izjavio je da niko u Srbiji ne može ništa da promeni ako nije deo neke ekipe, bilo uz vlast tako što fingira da je opozicija ili nekoga iz opozicije za koga se zna da ima pare i odakle mu pare, otvoreno prozvavši svoju sagovornicu Milicu Stamenkovski Đurđević, poznatiju kao Milica Zavetnica, da je Vučićev dubler i kaskader.

– Za bilo koga koji hoće ovde nešto da promeni, ako nije deo neke ekipe, bilo uz vlast tako što fingira da je opozicija ili nekoga iz opozicije za koga znamo da ima pare i odakle mu pare – započeo je Škoro, ali je prekinut od strane voditeljke koja je insistirala da odgovori na koga misli kada kaže da fingira opoziciju.

Škoro se nije ustručavao da direktno odgovori na pitanje i prozove svoju sagovornicu.

– Evo, fingiraju Zavetnici, fingira DSS, POKS… To su sve potpuno dubleri i kaskaderi Aleksandra Vučića. Oni odigravaju uloge koje on neće na sebe da prihvati i oni odigravaju to što treba. Zato imaju poziciju, Milica gostuje na svim državnim televizijama… Ja sam prvi put ovde kod vas, a na RTS nisam bio osam godina, zbog odnosa mog prema vlasti – kazao je Škoro.

Na pitanje kakve su to uloge, Škoro odgovara:

– To su uloge da kažete i saopštite nešto što ovaj ne sme ili neće. Odigrate i za to dobijate poziciju. Vi ste dubler, kaskader i to je legitimno zanimanje, ali boriti se zaista protiv ovog režima, boriti se na način gde vi nemate priliku da dođete da govorite… Zbog svojih stavova mene ne zovu više ni na N1.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu