SKANDALOZNO! ČEDA PODMORNICA UDARIO NA NEJAČ, OVOG PUTA ZALETEO SE NA BABU

Obavezno pročitajte

Reporter naseg portala danas je u centru Beograda prisustvovao neverovatnoj sceni u kojoj je glavni akteri bio Čedomir Stojković zvani Čeda Podmornica, predsednik političke partije „Svi za Ukrajinu“. Naime, Stojković je životinjski urlao i fizički nasrnuo na stariju gospodju, koju su građani kasnije prepoznali kao Branku Savić, nekadašnju predsednicu opštine Barajevo, koja je inače tokom 2000-tih bila visoki funkcioner Demokratske stranke.

Naknadnom analizom događaja, nas reporter došao je do saznanja da ovaj napad Čede Podmornice na funkcionerku Demokratske stranke nije ni malo slučajan s obzirom da Podmornica već duži vremenski period Demokratsku stranku tretira kao ispostavu preko koje se vrši rusko hibridno delovanje u našoj zemlji.

- Advertisement -

U prilog tome Stojković često podseća da je pod vlašću Demokratske stranke, ruskoj strani prodat NIS, kao i da mu je Nikola Sandulović, počasni konzul lažne države Kosovo u Severnoj Makedoniji, lično potvrdio da su Nenad Čanak i Bojan Pajtić, glavni ruski igrači u Srbiji.

Zbog navedenog fizičkog napada, Branka Savić će podneti krivičnu prijavu protiv Čedomira Stojkovića, a mi ovom prilikom apelujemo na nadležne državne organe, da zaustave ovo razularenog čoveka, dok ne daj Boze, ne nastrada neko od mirnih žitelja našeg grada.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu