SKANDAL U GROCKOJ: Pokušavaju da nasele migrante, odbornici SNS i SPS odbili poslušnost režimu! (VIDEO)

6
3592

Poslednja sednica gročanske Skupštine je najbolji dokaz da je i jedan odbornik dovoljan da pomrsi račune u redovima vladajuće koalicije. Kao jedini glas naroda, istupila je odbornica Srpske stranke Zavetnici, Bojana Bukumirović.

Ona je reagovala na predloženi dnevni red u okviru kojeg se nalazi tačka o donaciji novca za kupovinu kuća migrantima, azilantima, raseljenim i izbeglim licima.

Bojana je tražila da se uklone termini migranti i azilanti i da se oni ne mešaju sa našim narodom koji je bio prinuđen da napusti svoja vekovna ognjišta proteklih decenija.

Naime, njeno izlaganje izazvalo je toliku buru da je rukovodstvo opštine prekinulo sednicu i zatražilo pauzu kako bi vršili pritisak na odbornike da glasaju za njihov predlog.

Odbornica Zavetnika nije ustuknula, a nju je sledilo još deset odbornika koji su otkazali poslušnost vlastima i nisu želeli da glasaju za predlog da se migrantima u Grockoj kupuju kuće.

Zavetnici će nastaviti dosledno i principijelno da brane interese građana. A onima koji su danas glasali za ovaj sraman predlog – neka je na čast.

Ostavite komentar