SISTEM STVARA ZVERI, A NE LJUDE: Učenik se zaleteo na profesora na času, jer mu je oduzeo mobilni (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi „Despot Đurađ“ Smederevo u ponedeljak 1. marta dogodio se incident na času matematike, kada je nastavnik oteo učeniku mobilni telefon koji je on koristio na času, usled čega je došlo do gurkanja između njih dvojice, potvrdio je za Nova.rs direktor škole Miladin Vitorović. Jedan od učenika snimao je ceo incident.

Kako saznaje Nova.rs, profesor je bio ispred table kada se u jednom trenutku obratio grupi učenika koji su inače drugi razred, a zatim je i krenuo ka njima. Zatim je počeo da se raspravlja sa jednim od učenika, pa mu je oteo telefon i vratio se ka katedri.

- Advertisement -

U isto vreme, učenik je žustro ustao za profesorom pokušavajući da vrati svoj mobilni telefon, povukao ga i cimao profesora za ruku. Onda je došlo do obaranja učenika, pritiska ga jednom rukom, dok drugom i dalje drži njegov mobilni telefon.

U celom ovom okršaju i otimanju oko telefona, učenik kreće da pada, ali uspeva da ostane na nogama, te nastavljaju da se guraju i otimaju.

Kako se vidi na snimku, profesor podiže prevrnutu stolicu i papire pale sa katedre u celom tom okršaju, ispravlja se, nakon čega se vidi kako učenik odguruje profesora ka tabli.

Nastavnik se povlači i napušta učionicu.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu