-1.3 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

ŠIŠAĆE SE NA ĆELAVO: Narod spremio crnu farbu za botice – „odmah sve u lice“!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nepostojeća NVO „Lila revolucija“ (nema je u registru), a zapravo deo SNS falangi i danas je „pozvale građanke da u subotu od 13h, obučene u ljubičastu garderobu, „naoružane“ kanticama ljubičaste boje, izađu na puteve i mostove“.

Vučićev fašistički propagandni štab najavljuje da će obeležiti sve automobile koji učestvuju u blokadama i, kako navode, maltretiranju građana Srbije.

„Naoružajte se osmehom, strpljenjem i lila farbom. Tufnicama protiv bahatih batinaša i onih koji blokiraju puteve“, navodi se u pismu ženske NVO „Lila revolucija“, koje izaziva transfer blama.

- Advertisement -

Ipak, učesnici protesta su se već organizovali ukoliko fašističke SNS falange zaista budu pokušale da uništavaju imovinu učesnika protesta.

Na društvenim mrežama je već najavljeno da su spremne kofe crne farbe, koje će se boticama bacati direktno u lice, pa će morati zbog toga i da se šišaju na ćelavo.

Foto: NVO Lila revolucija
Mnogi su najavili i da neće doći nespremni kao prošle nedelje, kada je SNS poslao batinaše na goloruk narod u Šapcu, već da će biti spremni i opremljeni i da će svim sredstvima braniti sebe i svoju imovinu (automobile).

- Advertisement -

Ono što je već poznato, SNS u Vranju sprema falange da provociraju demonstrante, pa je preporuka da se na proteste dođe uz odgovarajuću opremu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti