35.1 C
Belgrade
utorak, 5 jula, 2022

SINOVI KOMUNIZMA

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Često puta sam upotrebljavao jednu rečenicu, kada bih sa nekim pričao o neophodnoj promjeni vlasti u Cg. Naime, uvjek govorim “ ovdje se vlast nije promijenila od 1945″, većina mojih sagovornika bi odmahnula glavom i rekla da pretjerujem, da ovi suštinski nisu komunisti.

Nažalost, kao i mnogo puta do sada sam bio u pravu. Ideološka matrica nije se promijenila ni za jotu. Ostala je ista. Niko barem ja tako mislim nije srećniji od Mila Đukanovića i Duška Markovića, kada vide prazne hramove, oni su prosto egzaltirani. Istina, narod je osviješćen, pa ne mogu da utjeruju goveda ( ne mislim na Milutina Simovića) unutra, ali da smo malo slabiji u vjeri ni to ne bi bilo isključeno kao mogućnost.

- Advertisement -

Ipak, za svaki slučaj oni su postavili policiju ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja. Pilati su postavili svoje vojnike. Zamislite koliko morate biti nevjerujući i glupi da na Vaskrs ispred hrama koji po Vaskrsu nosi ime postavite nesrećnike, koji su spremni da se te dužnosti prihvate, jer su isti kao i gazde, materijalisti, koje zanima da na kraju smjene dobiju svojih kako oni misle zasluženih 30 srebrnjaka ili u današnjoj valuti 20€.

Zato je draga braćo i sestre na nama u budućem vremenu, dužnost da ovu ateističku skupinu konačno pošaljemo u političku prošlost, kako nikada ne bi dolazili u situaciju da nam hramovi budu prazni u vrijeme najvećih praznika. Moramo sve učiniti kako ovo stanje koje su nam nametnuli ne bi postalo normalno, jer najmanje je normalno živjeti u zemlji u kojoj težinu može imati riječ jednog Milutina Simovića.

Hristos Vaskrse!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti