SINIŠA MIHAJLOVIĆ O BORBI SA LEUKEMIJOM: Porodica mi je mnogo pomogla!

Obavezno pročitajte

Legendarni srpski fudbaler koji trenutno trenira Bolonju Siniša Mihajlović otvorio se o svojoj bolesti iznevši nepoznate detalje iz svoje borbe.

Srbin je tokom gostovanja u emisiji ‘Verisimo‘ govorio o svojoj bolesti i kako se sa njom nosio od momenta kada je sredinom jula obavestio javnost da boluje od leukemije.

- Advertisement -

– Nisam heroj. Hteo sam da razbijem prozor, ali su me moja supruga i doktori sprečili. Imao sam 13 hemoterapija u pet dana, ali su posle treće sve uništile. Prvi krug je bio najteži. Imao sam napad panike koji nikad ranije nisam doživeo jer sam bio zatvoren u sobi sa filtriranim vazduhom. Nisam mogao da izađem napolje i ludeo sam zbog toga. Hteo sam da razbijem prozor stolicom, ali su me supruga i medicinske sestre zaustavile, dale mi injekciju i smirile – rekao je Mihajlović.

Siniša je dobio veliku podršku sportske javnosti, on stvari ipak gleda drugim očima.

– Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa vrlinama i manama. Suočio sam se sa leukemijom na svoj način i svako to treba da uradi. Niko ne treba da se stidi ako se razboli ili zaplače. Vrlo bitna stvar u svemu ovom je da se ne kajete ako nešto niste uradili i morate da se borite za život. Razboleo sam se, ali sam morao da dam snagu porodici, jer bi bilo mnogo gore da me vide tužnog. Trudio sam se da uvek budem pozitivan i da se smejem, praveći se da mi nije ništa kako ne bih brinuo porodicu. Bila je to jedna od najtežih stvari, pošto nisam bio u top formi – istakao je Mihajlović.

Kada je reč o praznicima, bio je ovo najlepši Božić u mom životu, jer je uz mene bila cela porodica. Sa mnom je bila i majka, koja je bila ljuta što sam plakao tokom druge konferencije za novinare, i kod kuće je spremala veoma ukusne srpske specijalitete. Zahvaljujući njoj, dobio sam nekoliko kilograma – dodao je Mihajlović.

SourceHotsport

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu